Technologie & Techniek: meest gelezen in 2021

In de laatste week van december is het weer tijd voor de jaaroverzichten over de vijf hoofdthema's van VMT (voedselveiligheid, wetgeving, duurzaamheid, R&D en technologie). Deze keer: Technologie & Techniek.
Lees meer over
Ontdek ook
Recente artikelen

Welke rol speelt technologie in de voedingstransitie?
De overgang naar meer plantaardige voeding vereist niet alleen een breed scala aan plantaardige grondstoffen en ingrediënten. Ook technologische...

De toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector
Terwijl de wereld zich buigt over duurzame voeding, staat de sector van alternatieve eiwitten in de schijnwerpers, balancerend tussen innovatie en...

Plantaardige productie vereist specifieke afstemming machinerie
Begin 2020 is Bobeldijk Food Group in Deventer volledig overgegaan op de productie van vegan producten. Het van origine vleesbedrijf werd omgebouwd...

Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen
De module 'Beheersing van omgevingspathogenen in de voedingsindustrie', opgesteld door Fevia en haar sectoren, is een toevoeging voor alle...
Eerder verschenen
- Friethoes en Groene Hart Streekproducten verhogen transparantie en minimaliseren foutkans met labelmanagement: 12 do's and don'ts
- Associatie KU Leuven start unieke samenwerking levenslang leren
- Vion wil met 'virtuele koebril' dierenwelzijn bevorderen
- "We willen dat de consument leert hoe verse friet moet smaken"
- Belcolade bouwt 's werelds eerste CO2 neutrale chocoladefabriek
- Trending in 2022: Kwalitatieve data worden steeds belangrijker
- Thuis koken stuwt vraag naar gepersonaliseerde voeding
- Nieuwe fabriek voor plantaardig plastic komt in Delfzijl
- Holland Malt draait in 2024 de gaskraan dicht, moutproductie vanaf dan emissievrij
- Tony's Chocoloney staakt bouwplannen chocoladefabriek met nettoverlies tot gevolg
- Gratis whitepaper: Energiebesparing actueler dan ooit
- Avebe investeert met tweede productielijn en droogtoren fors in Free from aardappeleiwit
- Arla ontwikkelt nieuwe gepatenteerde technologie om eiwitten uit melk te halen
- Nieuwe fabriek van Redefine Meat in Nederland gaat plantaardige biefstukken 3D-printen
- Zuivelproducent Fage wil nieuwe fabriek in Hoogeveen bouwen
- 'Vegan markt ontwikkelt extreem snel en vereist samenwerking in procesontwerp'
- Bunge Loders Croklaan verhuist productie van Wormerveer naar nieuw te bouwen innovatieve fabriek in Zaandam
- Eerste volledige geautomatiseerde insecteneiwitfabriek van de wereld is begin 2022 klaar
- Webinar: Nutreco en Infor zien cruciale rol voor technologie bij verduurzaming voeding
- Cybersecurity in de foodsector: tijd voor actie
Op de hoogte blijven van wat er speelt?
