Over VMT

Voedingsmiddelen, management en technologie. VMT is al ruim 125 jaar hét vakmedium voor de foodprofessional. De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, de events en de boeken maken VMT tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie.

De doelgroep van VMT omvat de gehele voedingsmiddelenindustrie. De lezers van VMT zijn personen, bedrijven en instellingen die zich beroepsmatig bezighouden met de productie en verwerking van voedingsmiddelen. Zij bevinden zich voornamelijk bij directies, proces en productie-ontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en adviseurs. Ook wordt VMT in de toeleverende sectoren, retail, onderzoeksinstellingen, onderwijs- en overheidsinstellingen gelezen. Via abonnementen op het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken we maandelijks ruim 30.000 lezers.

VMT Magazine

VMT magazine komt 16 maal per jaar uit en is het meest bekende en gelezen vakblad in de voedingsmiddelenindustrie. VMT weerspiegelt de ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie en de mogelijkheden die voeding bieden. Nieuws én de achtergronden daarbij geven u zicht op wat er werkelijk speelt in de sector. Inzicht in ontwikkelingen en trends. Technologie en techniek voor maximale efficiency van uw productie. Managers vertellen u wat hen drijft. Praktijkcases worden behandeld waardoor u geïnspireerd raakt.

VMT heeft een eigen onafhankelijke deskundige redactie die ondersteund wordt door een redactieadviesraad. Tevens heeft VMT diverse contactgroepen met deskundigen die een brede afspiegeling vormen van de doelgroep van VMT. In elke editie vindt u de laatste ontwikkelingen in alle sectoren van de foodbranche met als uitgangspunt: inspireren en kennis delen.

VMT Online

VMT.nl is dé toonaangevende site voor de foodprofessional. De site bevat dagelijks het laatste nieuws, achtergrondinformatie, vacatures in de voedingsmiddelenindustrie en een agenda met vakbeurzen, cursussen, congressen speciaal voor u geselecteerd. De bezoeker raadpleegt VMT dagelijks omdat het actuele, uitgebreide en toepasbare informatie biedt. U ziet in één oogopslag wat er speelt rond voedselveiligheid en kwaliteit, productontwikkeling, technologie, verduurzaming, wetgeving en meer. Zo vindt u heel eenvoudig de specifieke informatie over uw eigen vakgebied. Relevant, praktisch en diepgaand. VMT is deels een betaalde website. Dit betekent dat onze beste artikelen ‘versleuteld’ zijn. Alleen met een VMT Optimaal of VMT Online abonnement kunt u deze exclusief lezen. Deze artikelen zijn te herkennen aan een slotje.

VMT Events

Tijdens de VMT bijeenkomsten krijgen deelnemers praktische informatie, tools, discussie en dialoog over actuele thema’s zoals innovaties productontwikkeling, kwaliteit & voedselveiligheid, hygiënisch produceren, productie en ingrediënten, wetgeving en meer. Ieder event kent ’s ochtends een plenaire opening met enkele keynote sprekers gevolgd door diverse parallelsessies – al dan niet georganiseerd met (kennis)partners – waarin actuele onderwerpen worden uitgediept en bediscussieerd. Voordeel van deze opzet is dat deelnemers meerdere programmaonderdelen kunnen volgen of daaruit zelf hun programma kunnen samenstellen door tussen parallelsessies te hoppen. Bekijk het actuele overzicht van events.

Met een VMT Optimaal abonnement ontvangt u flinke kortingen op deelname van de events.