Alles over Digitale magazines

VMT 7 (2023): Alternatieve eiwitten
Van algen tot witte bonen: er is meer aandacht voor alternatieve ingrediënten voor plantaardige producten zoals vleesvervangers.

VMT 6 (2023): Duurzaamheidswetgeving
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor voedingsproducenten. Er komt steeds meer wetgeving op dit gebied. Wat zijn de bottlenecks op het gebied...

VMT 5 (2023): Reiniging & Desinfectie
Reinigen en desinfecteren van de voedselfabriek is bittere noodzaak, maar er zijn veel zaken om op te letten. Hoe pak je het bestrijden van...

VMT 4 (2023): Circulair produceren
Reststromen hergebruiken voor food is complex. En het gaat niet alleen om het voedingsmiddel, het liefst moet ook de verpakking circulair. Hoe pakken...

VMT 3 (2023): Etikettering, logo's en claims
In dit nummer meer over wat er komt kijken bij de etikettering van private label-producten. Ook informatie over het verschil in wetgeving voor...

VMT 2 (2023): Een voedselveiligheidscultuur bouw je samen
Het managen van de voedselveiligheid gaat over het belang ervan, het naleven van de procedures en de rol die iedereen speelt bij het bewaken van de...

VMT 1 (2023): Hoe deal je met suikerreductie?
Suikerreductie is en blijft een belangrijk thema voor productontwikkelaars. Hoe pakken foodbedrijven dit aan? Wat zijn de mogelijkheden? In dit...

VMT 09 (2022)
De stijgende prijzen, de hoge gasprijzen en de grondstoffenschaarste leiden tot veranderingen in de markt. Wat zijn de belangrijkste trends voor...

VMT 08 (2022)
Functionele ingrediënten die hun effect hebben op de gezondheid zijn volop in ontwikkeling. Maar een gezondheidsclaim krijgen, is niet gemakkelijk.

VMT 07 (2022)
Waar moeten nieuwe machines in de voedingsindustrie aan voldoen? Hoe houd je rekening met het hygiënisch ontwerp? Hoe staat het met robotisering in...