Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt er meerdere selecteren.

VMT nieuwsbrief

VMT houdt voedingsmiddelenbedrijven en foodprofessionals op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in productontwikkeling, kwaliteitsmanagement, duurzaamheid, voedselveiligheid, wetgeving, technologie en trends. Met deze nieuwsbrief mis je niets meer.

VMT voedselveiligheid

De themanieuwsbrief Voedselveiligheid van VMT informeert over internationale issues, incidenten, regelgeving en onderzoek rondom hygiëne en food safety. Van recalls tot achtergronden. Onmisbare en betrouwbare kost voor iedereen die met voedselveiligheid te maken heeft of in het kwaliteitsvak zit.

VMT wetgeving

Alles over levensmiddelenwetgeving in je mailbox? VMT besteedt in deze speciale nieuwsbrief aandacht aan het laatste nieuws en relevante achtergronden over onder andere etikettering, allergenen, additieven en belangrijke wet- en regelgeving voor de industrie.

VMT duurzaamheid

Alles over duurzame voeding en productie in je mailbox? VMT besteedt in deze speciale nieuwsbrief aandacht aan de verduurzaming van eindproducten, grondstoffen, ketens, processen en fabrieken.

VMT R&D

Alles over R&D in food in je mailbox? VMT besteedt in deze speciale nieuwsbrief aandacht aan de meest vooruitstrevende foodinnovaties, nieuwe ingrediënten, slimme producten, startups, alternatieve eiwitten, kweekvlees, enzovoort.

VMT food.be

VMTfood.be houdt de Vlaamse voedingsindustrie en foodprofessionals op de hoogte van alle actuele Belgische ontwikkelingen in productontwikkeling, kwaliteitsmanagement, duurzaamheid, voedselveiligheid, wetgeving, technologie en trends.

VMT vacatures

De vacaturesnieuwsbrief van VMT brengt vraag en aanbod van vacatures voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie effectief bij elkaar.