1. Europese Commissie publiceert EUDR-risicobeoordeling voor landen, klimaatorganisatie kritisch
  2. EFSA: 'Gezondheidsrisico's pesticiden in voeding zijn laag'
  3. Nestlé haalt Nutri-Score van lokale merken in Zwitserland
  4. Kan magnesiumchloride het nieuwe wapen worden in de zoutverlaging?
  5. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  6. Voor abonneesWebinar terugkijken: Ontbossingswetgeving (EUDR), zo bereid je je als foodbedrijf goed voor
  7. Nieuwe regels voor producten met rooksmaak? EFSA onderzoekt nu ingrediënten en traditioneel gerookte producten
  8. VMT komt met nieuwe editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' tijdens Praktijkdag Microbiologie
  9. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen april: Listeria monocytogenes in chocolademousse
  10. Na uitstel ook versoepeling EUDR: minder administratieve lasten
  1. Voor abonneesWat betekenen Trumps plannen voor de Amerikaanse voedselveiligheid - en die daarbuiten?
  2. Analyse Nutri-Score: aanbevolen en afgeraden in verschillende EU-lidstaten
  3. Europese wijnen zitten 'vol' met PFAS-restproduct trifluorazijnzuur (TFA), blijkt uit studie
  4. Exporteren naar de Verenigde Staten? Deze kleurstoffen zijn binnenkort verboden
  5. Voor abonneesVan kwaliteitscontrole tot kennisborging: zo benut je AI in productie
  6. Voor abonneesEU-lidstaat moet WGS verplicht inzetten bij uitbraakonderzoek: Commissie komt met Q&A
  7. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  8. Verborgen routes van het lobby-labyrint: zo beïnvloedt het onze wetgeving
  9. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  10. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding terugkijken: 5 inzichten voor productontwikkelaars