1. Realtime kwaliteitscontrole bij dranken en zuivel: zo kan optische sensor tijd besparen
  2. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' in aantocht
  3. Lantmännen Unibake kijkt holistisch naar klimaatimpact: 'We willen minder energieverbruik in volledige keten'
  4. 'Zorgwekkende' niveaus PFAS-pesticiden in graanproducten: PAN Europe pleit voor TFA-verbod
  5. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  6. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen mei: gezondheidsklachten na consumptie snoepjes Haribo cola
  7. Europese Commissie publiceert EUDR-risicobeoordeling voor landen, klimaatorganisatie kritisch
  8. EFSA: 'Gezondheidsrisico's pesticiden in voeding zijn laag'
  9. Nestlé haalt Nutri-Score van lokale merken in Zwitserland
  10. Kan magnesiumchloride het nieuwe wapen worden in de zoutverlaging?
  1. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  2. Voor abonneesWebinar terugkijken: Ontbossingswetgeving (EUDR), zo bereid je je als foodbedrijf goed voor
  3. Nieuwe regels voor producten met rooksmaak? EFSA onderzoekt nu ingrediënten en traditioneel gerookte producten
  4. VMT komt met nieuwe editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' tijdens Praktijkdag Microbiologie
  5. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen april: Listeria monocytogenes in chocolademousse
  6. Na uitstel ook versoepeling EUDR: minder administratieve lasten
  7. Voor abonneesWat betekenen Trumps plannen voor de Amerikaanse voedselveiligheid - en die daarbuiten?
  8. Analyse Nutri-Score: aanbevolen en afgeraden in verschillende EU-lidstaten
  9. Europese wijnen zitten 'vol' met PFAS-restproduct trifluorazijnzuur (TFA), blijkt uit studie
  10. Exporteren naar de Verenigde Staten? Deze kleurstoffen zijn binnenkort verboden