1. Webinar voedselcontactmaterialen: zo vind je de balans tussen veiligheid, duurzaamheid en wetgeving (PPWR)
  2. Belgische recalls en waarschuwingen oktober: Te hoog residu gewasbeschermingsmiddelen in fenegriekbladeren
  3. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  4. Sinterklaasschuimpjes teruggeroepen in België vanwege aanwezigheid MOAH
  5. Zesde editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' gelanceerd tijdens Praktijkdag in Zeist
  6. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  7. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  8. Voor abonnees9 doden door STEC-uitbraak, justitie onderzoekt voedselketen
  9. Radioactieve garnalen in de VS doen in Europa geen alarmbellen rinkelen
  10. Acrylamide onder de loep in Brussel: 'Deel data als je realistische normen wilt'
  1. Belgische recalls en waarschuwingen september: Escherichia coli in kaas
  2. Voor abonneesZo word je als voedselindustrie weerbaar tegen cyberaanvallen: 8 tips
  3. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  4. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  5. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  6. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  7. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  8. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  9. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  10. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips