1. Acrylamide onder de loep in Brussel: 'Deel data als je realistische normen wilt'
  2. Belgische recalls en waarschuwingen september: Escherichia coli in kaas
  3. Voor abonneesZo word je als voedselindustrie weerbaar tegen cyberaanvallen: 8 tips
  4. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  5. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  6. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  7. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  8. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  9. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  10. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  1. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips
  2. Voor abonneesContaminanten in plantaardige zuivelalternatieven: de microbiologische uitdagingen
  3. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  4. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' is uit
  5. Voor abonneesZo gaan Mosa Meat en Vivici om met novel foods-aanvragen: 'Op papier duurt het 18 maanden, in de praktijk het dubbele'
  6. Beter voorkomen dan verrotten #1: Zo groot is de omvang van wereldwijd voedselverlies
  7. Prijs hazelnootproducten kan flink omhoog gaan door vorstschade
  8. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  9. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  10. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen juli: Incorrecte bereidingswijze etiket lupines