1. Voor abonneesWetenschappers waarschuwen: lozing Fukushima-water mogelijk onderschat
  2. Voor abonneesMatcha onder druk: voedselveiligheidszorgen nemen toe nu de markt schuurt
  3. Voor abonnees48 zieken en 1 dode. Hoe komt E. coli op wortelen terecht?
  4. Nepluvi ziet kansen en risico's voor Europese pluimvleessector door handelsoorlog
  5. RIVM komt met landelijk advies: 'Eet geen hobby-eieren vanwege PFAS'
  6. De zin en onzin van X-ray-inspectie: een aantal overwegingen
  7. NVWA speurt naar deelnemers voor proeftuin notificatieplicht laboratoria
  8. Voor abonneesSalmonella-uitbraak door rauwmelkse kaas treft meer dan 40 kinderen
  9. Voor abonneesEU-lidstaat moet WGS verplicht inzetten bij uitbraakonderzoek: Commissie komt met Q&A
  10. Voor abonneesSterke stijging norovirusgevallen: hoogste piek in jaren gemeld
  1. Voor abonneesWat is de oorzaak van 6000 salmonellagevallen bij de mens? Machine learning en WGS geven het antwoord
  2. Voor abonneesCargill roept vloeibare eiproducten terug vanwege schoonmaakmiddel
  3. 'Ziekenhuisbacterie' infiltreert voedselketen: EFSA waarschuwt voor antibioticaresistentie
  4. Voor abonneesTofu in de kantine? Risicobeoordeling isoflavonen zetten grootschalige consumptie van sojaproducten onder druk
  5. Voor abonneesNieuwe PFAS-normen in voeding: dit is de impact op de voedselindustrie
  6. Young QA: 'Hoe blijf je kritisch en voorkom je bedrijfsblindheid?'
  7. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen voor maart: Salmonella in dried bitter leaves
  8. Voor abonneesZo trekken bacteriofagen ten strijde tegen pathogenen zoals Listeria monocytogenes en Salmonella
  9. Voor abonnees3 doden door listeria-uitbraak gelinkt aan desserts
  10. Voor abonneesDeze voedselcategorieën maken het meest ziek