1. Voor abonneesSalmonella-uitbraak in Canada gelinkt aan producten met pistachenoten
  2. Voor abonneesWanneer politieke stormen voedselveiligheid raken - lessen uit de crisis bij de CDC
  3. Voor abonneesRuim 100 mensen ziek bij E. coli-uitbraak in Canada
  4. Voor abonneesWat ging er mis? Ontwikkelingen in 8 jaar recalls op een rij
  5. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  6. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  7. Voor abonneesResistentie zonder grenzen: waarom Salmonella Dublin een One Health-risico vormt
  8. Voor abonneesVMT 5 (2025): Microbiologie
  9. Safe met Gea: Micro-organismen houden zich niet aan het boekje
  10. Gesponsord'Voedselveiligheid en microbiologie zijn niet los van elkaar te zien'
  1. 21 gevallen listeriose en 2 doden: 'Kazen werden geproduceerd op een oude productie lijn' (update)
  2. Nederlandse recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Bacillus cereus in pannenkoeken
  3. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  4. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  5. Voor abonneesArgentinië meldt reeks nieuwe uitbraken van trichinellose
  6. Voor abonneesMassale voedselvergiftiging bij gratis schoollunchprogramma in Indonesië
  7. Food Safety Event: Borging van grondstofgevaren, integriteit en Infoblad 64
  8. Voor abonneesSpaanse salmonella-uitbraak vermoedelijk veroorzaakt door tomaten
  9. Voor abonneesContaminanten in plantaardige zuivelalternatieven: de microbiologische uitdagingen
  10. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' is uit