1. Voor abonneesKoffiebonen branden met waterstof: zo doet UCC Coffee dat
  2. 'Iedereen die bij onze brouwerij werkt, mag een nieuw bier proberen te maken'
  3. Europa verzwakt verduurzamingsregels voor bedrijven, expert vindt het gemiste kans
  4. Zoetwaterzalm van Hollandse bodem? Varkenshouderij is nu 'bio-tech' zalmboerderij
  5. Voor abonneesGele erwt, een duurzame en functionele eiwitbron? Dit zijn de voordelen van deze grondstof
  6. Wageningen University onderzoekt invloed AI op dierenwelzijn: 'Technologie verandert hoe wij naar dieren kijken
  7. Voor abonneesFairtrade Original lanceert biobased koffiecups: zo pakte de producent dit aan
  8. Geen 'vage' duurzaamheidsclaims meer: Unilever past verpakkingen aan na kritiek ACM
  9. Ahold Delhaize als 'schurk' in kinderboek: nieuwe actie voor legkippen in kooien
  10. Experts manen politici: klimaatbeleid gaat ook om onze gezondheid
  1. Chocolade zonder cacaoboon: dit zijn alternatieven waar foodbedrijven op inzetten
  2. Coalitie Houdbaarheid: 'We lobbyen voor langere EU-lijst met onbederfelijke producten'
  3. Lusten consumenten circulaire broodpasta? 'Smaak, prijs én duidelijke communicatie doorslaggevend'
  4. Water wordt fors knelpunt voor voedingsindustrie
  5. Jumbo kiest voor dit duurzaamheidskeurmerk voor kaas en zuivel
  6. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  7. Coca-Cola wil duurzamer schap: 'Fles zonder etiket komt eraan'
  8. AH, Jumbo, Lidl, Superunie stoppen met Atlantische makreel, Aldi dubt
  9. Het gaat slecht met Atlantische makreel. Stoppen met eten of politiek probleem oplossen?
  10. Milieu Centraal: Ruim twee derde van de consumenten vindt het aantal keurmerken 'verwarrend'