1. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  2. 14-05 | Webinar: Ontbossingswetgeving (EUDR), zo bereid je je als foodbedrijf goed voor
  3. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  4. Arla Foods plakt duurzaamheidskeurmerk op eerste Melkunie-producten
  5. 'Versoepeling CSDDD geeft schijnzekerheid. Houd grip op mensenrechten in hele keten'
  6. Voor abonneesStappenplan: De vraag naar concrete klimaatambities neemt toe, zo ga je als foodbedrijf ermee aan de slag
  7. Voor abonneesVan avocado tot bananen: 3 voorbeelden van True Pricing
  8. Voor abonneesCrustalicious zet krabben om in waardevol product
  9. Voor abonneesHoogleraar pleit voor milde scheiding: 'Kijk naar functionaliteit in plaats van zuiverheid bij productontwikkeling'
  10. Voor abonnees5 jaar na uitbraak coronapandemie: 3 experts over de veranderingen in foodindustrie
  1. Voor abonneesVreugdenhil: 'Elektrificatie hapert door ongelijk speelveld op het net'
  2. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  3. Zal lokale soja yoghurteters over de streep trekken? Jumbo en De Nieuwe Melkboer denken van wel
  4. Yoghurt met waterlinzen? Consortium onderzoekt de mogelijkheden
  5. Deze vier Belgische foodbedrijven zijn gekroond tot 'Factory of the Future'
  6. Cloetta gaat toch geen duurzame snoepfabriek in Roosendaal bouwen
  7. Voor abonneesZo beïnvloedt klimaatverandering de cacaoproductie
  8. Na de EU gaat kweekvleesproducent Mosa Meat ook voor marktgoedkeuring in Zwitserland
  9. Voor abonneesZo kan de foodindustrie stappen zetten in energietransitie
  10. Voor abonneesDuurzaamheidsscores berekenen? Deze tools helpen daarbij