1. Voor abonneesInterview: Nicole Freid (Hak) over boeren, supers, biologisch en inkoop
  2. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  3. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  4. Mariene eiwitten in opkomst, maar hoe breng je ze naar de markt?
  5. ACM onderzoekt twijfelachtige duurzaamheidsclaims koffie en cacao
  6. Beter voorkomen dan verrotten #1: Zo groot is de omvang van wereldwijd voedselverlies
  7. Flexibele verpakkingen lichter en beter recyclebaar? Startup ontwikkelt nieuwe coatingtechniek
  8. Lidl zet peulvruchten in de spotlight om eiwittransitie te bevorderen
  9. De Veldfabriek start haverdrankproductie: 'We zijn binnen de duurzame tak de meest verantwoorde'
  10. Yespers verwerkt hele appel in nieuwe fabriek, maar duurzaam concept vereist ander soort klant
  1. Gesponsord'Grote klanten vragen straks systematisch duurzaamheidsgegevens op bij hun toeleveranciers'
  2. GesponsordVoorkom verspilling met inzicht: 'Verduurzamen is goed, maar wel met een verdienmodel'
  3. Wachten op Trumps' tarieven: vis uit Alaska nog interessant?
  4. Consumentenbond beschuldigt Unilever van greenwashing: vraagt ACM om handhaving
  5. Voedselverlies in fabriek: snijverlies, menselijke fouten en kwaliteitsissues grootste boosdoeners
  6. Lantmännen Unibake kijkt holistisch naar klimaatimpact: 'We willen minder energieverbruik in volledige keten'
  7. Voedselproducenten over klimaatadaptie in de praktijk: 'Het heeft ons extra met de neus op de feiten gedrukt'
  8. Voor abonneesVMT 4 (2025): Duurzaamheid is meer dan CO2-reductie
  9. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  10. 09/10/2025 | Cursus basis Duurzaamheid HAS green academy