1. Van vissnacks tot ramen als ontbijt: Wat eten Amerikaanse consumenten in 2026?
  2. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  3. Kersverse CEO The Protein Brewery over de groei van schimmeleiwit: 'We verwachten binnen een paar maanden antwoord van EFSA'
  4. Barry Callebaut wil met AI nieuwe standaard in innovatie ontwikkelen
  5. Europese Commissie overweegt speciale taks voor ultrabewerkte voeding
  6. Zo gebruiken productontwikkelaars AI: 'ChatGPT is interessant voor het combineren van verschillende ingrediënten'
  7. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  8. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  9. GesponsordHoe Sonac carrageen in ham vervangt met vleeseiwitten
  10. Voor abonneesVMT 7 (2025): AI in productontwikkeling
  1. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  2. De muisstille maar razendsnelle opmars van hybride vlees
  3. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  4. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  5. Voor abonneesWebinar zoutreductie terugkijken: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  6. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  7. Eerste internationale norm voor bakkersgist gepubliceerd
  8. Noodvoedsel met een THT tot 2050: producent speelt in op preppers
  9. Productinnovaties oktober: Ferrero lanceert plantaardige Nutella in Nederland
  10. Voor abonneesZo werkt Prinsen Berning aan innovatie van eiwitrepen en -poeders: 'Continu doorontwikkelen'