1. Young R&D: 'Hoe houd je overzicht als alles 'de hoogste prioriteit' lijkt te hebben?'
  2. Wat moet je als productontwikkelaar weten over het onderwerp ultrabewerkte voeding? Deze collectie helpt je op weg
  3. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  4. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  5. Frans zout krijgt beschermde status
  6. Zo werken deze 6 startups aan innovatie en duurzaamheid
  7. Beyond Meat verandert naam naar Beyond: switch naar 'functioneel plantaardig'
  8. Van UPF tot Handboek Microbiologie: verdiep je kennis met deze 4 webinars
  9. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  10. Pre-diabetes? Gedroogde witlofwortel verbetert insulinegevoeligheid, blijkt uit onderzoek
  1. Startup maakt koffie van paddenstoelen: 'Het vinden van de juiste smaakbalans was lastig'
  2. Huismerktest: Zo scoren supermarkten in vegan
  3. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  4. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  5. Slim opschalen: zo voorkom je als startup dure misstappen
  6. Zo 'brouwt' startup eiwit uit bacteriën: 'Door eigen productie leren we van fouten'
  7. Oud-bakker brengt handboek met feitelijke informatie over E-nummers uit
  8. Inproba vergroot capaciteit Aziatische sauzen: 'We willen dé private label-producent zijn voor sambal, soja- en chilisaus in Europa'
  9. 'Supermarkten durven geen pijnlijke keuzes te maken' en 6 andere redenen waarom eiwittransitie traag verloopt
  10. Studie: Nutri-Score werkt online niet, volgorde producten wel