1. Nieuwe ingrediënten 2025: UpGrain introduceert upcycled gerstingrediënt voor voedingsindustrie
  2. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  3. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  4. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  5. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  6. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  7. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  8. Hoe reageert het darmmicrobioom op voedingsvezels? Consortium gebruik AI om reactie te voorspellen
  9. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  10. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  1. NAPV-afspraken over zoutreductie in vleesvervangers
  2. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  3. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  4. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  5. Albert Heijn toont Nutri-Score bij alle producten, ook A-merken
  6. Eiwit uit insecten, kan de bakkerij daar iets mee?
  7. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  8. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  9. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  10. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'