1. Oud-bakker brengt handboek met feitelijke informatie over E-nummers uit
  2. Inproba vergroot capaciteit Aziatische sauzen: 'We willen dé private label-producent zijn voor sambal, soja- en chilisaus in Europa'
  3. 'Supermarkten durven geen pijnlijke keuzes te maken' en 6 andere redenen waarom eiwittransitie traag verloopt
  4. Studie: Nutri-Score werkt online niet, volgorde producten wel
  5. Productinnovaties juni: Overnight oats, verpakkingsvrije thee en chai-concentraten
  6. Startup maakt 'hebzuchtvrije' koffie: 'Het huidige model van de koffie-industrie is niet houdbaar'
  7. Zonnebloemmeel als clean label alternatief voor E471? Frans bedrijf introduceert zadenpuree
  8. 'Vleesvervanger houdt fixatie op dierlijk in stand': andere routes naar plantaardiger voedselsysteem nodig
  9. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  10. Zo puzzelde Nestlé aan de recepturen van vleesvervangers
  1. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  2. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  3. Kraft Heinz gaat in VS kunstmatige kleurstoffen uit voeding halen
  4. Brouwgraan wordt clean-label emulgator: 'álles wordt volledig benut'
  5. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  6. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  7. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  8. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  9. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  10. Bakkerszout 2.0 staat klaar, nu nog groen licht uit Den Haag