1. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  2. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  3. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  4. Bakkerszout 2.0 staat klaar, nu nog groen licht uit Den Haag
  5. Nestlé haalt Nutri-Score van lokale merken in Zwitserland
  6. Kan magnesiumchloride het nieuwe wapen worden in de zoutverlaging?
  7. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  8. Young R&D: 'Wat zijn de belangrijkste factoren om innovatie binnen een bedrijf te stimuleren?'
  9. Chocolade zonder zoetstoffen of suiker? Chokay doet dat zo
  10. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig
  1. Voor abonneesRondleiding in de fabriek van Nestlé: zo worden de KitKat Tablets gemaakt
  2. Productinnovaties april: Beyond Meat introduceert Beyond Burger Jalapeño
  3. GesponsordProteïnerijke claims op voedingsmiddelen leveren vragen op voor kwaliteitsmanagers
  4. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  5. Startup maakt koffie van paddenstoelen: 'Het vinden van de juiste smaakbalans was lastig'
  6. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  7. Nieuwe ingrediënten 2025: UpGrain introduceert upcycled gerstingrediënt voor voedingsindustrie
  8. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  9. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding terugkijken: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  10. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond