1. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  2. De muisstille maar razendsnelle opmars van hybride vlees
  3. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  4. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  5. Voor abonneesVMT webinar zoutreductie terugkijken: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  6. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  7. Eerste internationale norm voor bakkersgist gepubliceerd
  8. Noodvoedsel met een THT tot 2050: producent speelt in op preppers
  9. Productinnovaties oktober: Ferrero lanceert plantaardige Nutella in Nederland
  10. Voor abonneesZo werkt Prinsen Berning aan innovatie van eiwitrepen en -poeders: 'Continu doorontwikkelen'
  1. NVWA waarschuwt producenten plantaardig vlees om gebruik 'gehakt'
  2. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  3. Startup maakt muffins van favabonen: 'Nog nooit zoveel geleerd van eigen fouten'
  4. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap
  5. Studie Wageningen: 'Vleesconsumptie daalt licht naar laagste niveau in 20 jaar'
  6. Jumbo vernieuwt vriesversafdeling met meer dan 100 nieuwe producten
  7. Sorghum: een vergeten graan dat straks onmisbaar kan worden?
  8. Startup ontwikkelt duurzamere variant van guacamole: 'Veldbonen brengen leven terug in de bodem'
  9. Inhoudelijk groen licht voor Bakkerszout 2.0, naamgeving staat ter discussie
  10. Eiwit in brood is goudklomp, maar dat besef moet nog groeien