1. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  2. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  3. GesponsordHoe Sonac carrageen in ham vervangt met vleeseiwitten
  4. Voor abonneesVMT 7 (2025): AI in productontwikkeling
  5. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  6. De muisstille maar razendsnelle opmars van hybride vlees
  7. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  8. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  9. Voor abonneesWebinar zoutreductie terugkijken: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  10. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  1. Eerste internationale norm voor bakkersgist gepubliceerd
  2. Noodvoedsel met een THT tot 2050: producent speelt in op preppers
  3. Productinnovaties oktober: Ferrero lanceert plantaardige Nutella in Nederland
  4. Voor abonneesZo werkt Prinsen Berning aan innovatie van eiwitrepen en -poeders: 'Continu doorontwikkelen'
  5. NVWA waarschuwt producenten plantaardig vlees om gebruik 'gehakt'
  6. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  7. Startup maakt muffins van favabonen: 'Nog nooit zoveel geleerd van eigen fouten'
  8. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap
  9. Studie Wageningen: 'Vleesconsumptie daalt licht naar laagste niveau in 20 jaar'
  10. Jumbo vernieuwt vriesversafdeling met meer dan 100 nieuwe producten