1. Zo gebruiken productontwikkelaars AI: 'ChatGPT is interessant voor het combineren van verschillende ingrediënten'
  2. Productinnovaties november: Jumbo breidt borrelassortiment uit met nieuwe tapasproducten
  3. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  4. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  5. GesponsordHoe Sonac carrageen in ham vervangt met vleeseiwitten
  6. Voor abonneesVMT 7 (2025): AI in productontwikkeling
  7. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  8. De muisstille maar razendsnelle opmars van hybride vlees
  9. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  10. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  1. Voor abonneesWebinar zoutreductie terugkijken: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  2. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  3. Eerste internationale norm voor bakkersgist gepubliceerd
  4. Noodvoedsel met een THT tot 2050: producent speelt in op preppers
  5. Productinnovaties oktober: Ferrero lanceert plantaardige Nutella in Nederland
  6. Voor abonneesZo werkt Prinsen Berning aan innovatie van eiwitrepen en -poeders: 'Continu doorontwikkelen'
  7. NVWA waarschuwt producenten plantaardig vlees om gebruik 'gehakt'
  8. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  9. Startup maakt muffins van favabonen: 'Nog nooit zoveel geleerd van eigen fouten'
  10. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap