1. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  2. Vet als alternatief voor MSG? Australisch precisiefermentatiebedrijf kiest Nederland voor Europees innovatiecentrum
  3. 29/10/2025 | VMT webinar zoutreductie: de laatste ontwikkelingen en ervaringen in de praktijk
  4. Startup maakt muffins van favabonen: 'Nog nooit zoveel geleerd van eigen fouten'
  5. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap
  6. Studie Wageningen: 'Vleesconsumptie daalt licht naar laagste niveau in 20 jaar'
  7. Jumbo vernieuwt vriesversafdeling met meer dan 100 nieuwe producten
  8. Sorghum: een vergeten graan dat straks onmisbaar kan worden?
  9. VMT webinar zoutreductie 29 oktober: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  10. Startup ontwikkelt duurzamere variant van guacamole: 'Veldbonen brengen leven terug in de bodem'
  1. Inhoudelijk groen licht voor Bakkerszout 2.0, naamgeving staat ter discussie
  2. Eiwit in brood is goudklomp, maar dat besef moet nog groeien
  3. GesponsordSonac ontwikkelt clean label-alternatief met dierlijke eiwitten
  4. Airfryer vraagt om andere productontwikkeling: zo houd je je producten krokant
  5. 02/12 - 04/12/2025 | Fi Europe 2025 Food Ingredients Vakbeurs
  6. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  7. Voor abonneesDit moet je als startup doen om wél het schap van de supermarkt te halen (en er te blijven)
  8. Productinnovaties september: IKEA viert veertigste verjaardag met falafelballetje
  9. Revyve schaalt gisteiwitproductie op met nieuwe investering
  10. 7 noviteiten op Gastvrij Rotterdam: Populariteit Aziatische keuken tot hybride zalm