Meer artikelen
  1. 29/10 | VMT webinar zoutreductie: de laatste ontwikkelingen en ervaringen in de praktijk
  2. Productinnovaties juli/augustus: Entremont lanceert raclette kaassneetjes
  3. Startup in fermentatie? Investeren in eigen demofaciliteitfabriek hoeft niet meer met komst BFF
  4. ProVeg: 'Vleesvervangers zijn minder vaak te zout'
  5. Young R&D: 'Hoe houd je overzicht als alles 'de hoogste prioriteit' lijkt te hebben?'
  6. Wat moet je als productontwikkelaar weten over het onderwerp ultrabewerkte voeding? Deze collectie helpt je op weg
  7. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  8. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  9. Frans zout krijgt beschermde status
  10. Zo werken deze 6 startups aan innovatie en duurzaamheid
  1. Beyond Meat verandert naam naar Beyond: switch naar 'functioneel plantaardig'
  2. Van UPF tot Handboek Microbiologie: verdiep je kennis met deze 4 webinars
  3. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  4. Pre-diabetes? Gedroogde witlofwortel verbetert insulinegevoeligheid, blijkt uit onderzoek
  5. Startup maakt koffie van paddenstoelen: 'Het vinden van de juiste smaakbalans was lastig'
  6. Huismerktest: Zo scoren supermarkten in vegan
  7. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  8. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  9. Slim opschalen: zo voorkom je als startup dure misstappen
  10. Zo 'brouwt' startup eiwit uit bacteriën: 'Door eigen productie leren we van fouten'