Dionne Irving
Redacteur Productontwikkeling en Duurzaamheid
Dionne Irving is redacteur met als aandachtsgebieden productontwikkeling, duurzaamheid en product- en procesinnovatie.

Redacteur Productontwikkeling en Duurzaamheid
Dionne Irving is redacteur met als aandachtsgebieden productontwikkeling, duurzaamheid en product- en procesinnovatie.
Zelfs een bescheiden groei in plantaardig, kan voor capaciteitstekorten zorgen, zeggen GFI en Bright Green Partners in een onlangs gepubliceerd...
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een andere naam en een andere grondstof: Fumi Ingredients werd Revyve en de microalg werd biergist. De ontwikkelde technologie om eiwit uit...
VMT zet elke maand de nieuwe producten van de foodindustrie op een rij. Dit zijn de laatste wapenfeiten: energie-kauwgum
Stel, een startup heeft een veelbelovend ingrediënt of een nieuwe leverancier zegt dat ene schaarse ingrediënt te kunnen leveren. Een...
Elk foodbedrijf – groot of klein – is bezig met duurzaamheid. CO2-footprint berekenen, reststromen in kaart brengen, energie duurzaam winnen. De...
De prijs van basisboodschappen zoals rijst, koffie, melk, boter en aardappelen, steeg in een half jaar tijd met gemiddeld 15%. Vooral suiker,...
De eiwittransitie is meer dan plantaardig, vandaar de titel alternatieve eiwitten. Ook eiwitten uit precisiefermentatie, eiwitten uit insecten en...
De natuurlijke zoetstof stevia is al jarenlang een populaire vervanger voor suiker. Aanvankelijk werd Reb A gebruikt, de meest zoete component in het...
Inflatie, de oorlog in Oekraïne en de grondstoffenschaarste maakte dat foodbedrijven de prijzen van hun producten moesten verhogen en waar mogelijk...