
Microgolftechnologie is mogelijk geschikt om verschillende ingrediënten duurzaam te drogen, maar er zijn meer interessante toepassingen voor deze...
Microgolftechnologie is mogelijk geschikt om verschillende ingrediënten duurzaam te drogen, maar er zijn meer interessante toepassingen voor deze...
De food-industrie moet verduurzamen. Niet alleen wegens de pan uitrijzende energierekeningen maar ook uit milieu-oogpunt zijn veranderingen nodig. En...
Peroni Nastro Azzurro bier brouwen in Nederland volgens een Brand Manual waardoor het exact smaakt als in Italië. Hoe werkt dat? En waarom is dichter...
KENNISPARTNER - Veiligheid. Vanuit welk oogpunt bekijk je dat? De QA-manager zal onmiddellijk aan voedselveiligheid en daarmee de veiligheid van...
COLUMN- Het is mooi om bij een bedrijf als Remia te zien dat voedselveiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Het uitgangspunt blijft om...
Tijdens de vijfde industriële revolutie zal de traditionele scheiding tussen mens en technologie langzaamaan wegvallen. De mens zorgt voor...
Waar moeten nieuwe machines in de voedingsindustrie aan voldoen? Hoe houd je rekening met het hygiënisch ontwerp? Hoe staat het met robotisering in...
Waar vindt hygiënisch ontwerpen zijn oorsprong? Wat is de rol van EHEDG? En hoe zit het met HDN-klassen? Moeten we daar nu wel of niet iets mee doen?...
Teqram, Van Ommen en Widenhorn zijn de winnaars geworden van de TechniShow Innovation Awards 2022. Tijdens de Avond van de Maakindustrie in de...
KENNISPARTNER - De continuïteit van de procesinstallatie en de bedrijfsvoering worden op verschillende wijzen beïnvloed. Welke heb jij in beeld? En...