1. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  2. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  3. Zal lokale soja yoghurteters over de streep trekken? Jumbo en De Nieuwe Melkboer denken van wel
  4. EFSA ziet eiwitrijk kroos 'waterlinzen' als veilig voor consumptie
  5. Jaaroverzicht podcasts 2024: Trends spotten tot Plus over plantaardig
  6. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  7. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  8. Voor abonneesVMT 7 (2024): Groene grondstoffen
  9. Edamameboontjes telen in de Hollandse klei, vanaf volgend jaar bij Jumbo in het schap
  10. Trends SIAL 2024: eiwitverrijkt lijkt het toverwoord (podcast)
  11. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  12. Ecologische voetafdruk boodschappenmandje verlagen met aanpak van Wereldnatuurfonds
  13. XXL Nutrition en Zuivelhoeve werken samen aan eiwitrijke productlijn
  14. Voor abonneesVeel valkuilen bij gebruik van AI in bedrijf: 'je kunt er niet blind op varen'
  15. Gezond snacken, wat wil de consument? Zo spelen Amerikaanse snackproducenten in op trends
  1. 'Mindful eating' veelbesproken onder consumenten: zo speel je er als R&D-er op in
  2. PLMA: 42 productideetjes op een rij voor R&D-ers
  3. Nestlé komt met voedingslijn die aansluit bij gebruik diabetesmedicijn
  4. 'Doelen Farm-to-Fork en Green Deal hebben impact op voedselzekerheid'
  5. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  6. Voor abonneesMozzarellaproducent Milcobel wint hoogwaardig eiwit uit reststroom
  7. Rival Foods opent nieuwe productielocatie om productie plantaardige kipfilet op te schalen
  8. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  9. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  10. Jumbo stopt met vleesadvertenties
  11. 'De eiwittransitie betekent niet dat we allemaal van het vlees af moeten' (podcast)
  12. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  13. Wat kan een productontwikkelaar met miso? 'Het is een productieproces voor hartige smaken'
  14. Voor abonneesEiwitclaims: dit zijn 3 veelgemaakte fouten
  15. Schouten Europe en Agrifirm willen samen Nederlandse peulvruchten verwerken