VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over Sirris

  • Technologie & Techniek29 dec. 21

    Technologie & Techniek: meest gelezen in 2021

    In de laatste week van december is het weer tijd voor de jaaroverzichten over de vijf hoofdthema's van VMT (voedselveiligheid, wetgeving, duurzaamheid, R&D en technologie). Deze keer: Technologie & Techniek.

  • Technologie & Techniek4 mei 21

    Cobots vinden hun weg in foodfabriek, maar vooral op...

    Eind vorig jaar rondden Flanders' Food en Sirris het tweejarige ColRobFood-project af. Doel van het project was een versnelde introductie van cobots -een samenvoeging van robot en collaboratief- in de voedingsindustrie. Patrick Heughebaert,

  • Technologie & Techniek5 okt. 20

    "Operators moeten centraal staan in de fabriek"

    Automatisering en digitalisering in de fabriek moeten ook de operators 'end of line' ondersteunen in hun activiteiten, benadrukt Bart Verlinden, programmamanager automatisering en digitalisering van het kenniscentrum Sirris in VMT Food 3 magazine. Voedingsbedrijven kunnen leren van kennis en ervaring uit de maakindustrie. "Beide sectoren staan voor dezelfde uitdagingen."

  • Technologie & Techniek26 mei 19

    Collaboratieve robots moeten samenwerken met medewerkers

    Collaboratieve robots ofwel cobots kunnen operators ondersteunen in hun dagelijkse taken. Omdat de drempel vooralsnog hoog is, slaan het Vlaamse Sirris en Flanders' FOOD de handen ineen om met het ColRobFood-project cobots versneld te introduceren bij voedingsmiddelenbedrijven. Dit artikel is verschenen in VMT 5 van 17 mei 2019.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen