De hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen...
De PFAS-problematiek roept enkele belangrijke vragen op zoals: Hoe krijgen we grip op PFAS, hoe beoordelen we de risico's van PFAS via voedsel en...
De PFAS-problematiek roept enkele belangrijke vragen op zoals: Hoe krijgen we grip op PFAS, hoe beoordelen we de risico's van PFAS via voedsel en...
Reinigings- en ontsmettingsprocedures in levensmiddelenbedrijven zijn vaak onvoldoende om ongewenste bacteriën die hardnekkig vastgehecht zijn aan...
Wat betreft MOAH zijn er constant veranderingen. Elk moment zou er een verordening uitgebracht kunnen worden om te kunnen verwijzen naar de geldende...
Welke stoffen en milieucontaminanten - zoals BBP en PFAS - kunnen in voeding terecht komen en hoe? En welke voedselveiligheidsgevaren doemen op als...
VMT kijkt terug op een geslaagd, inspirerend en informerend Food Safety Event in DeFabrique Evenementenlocatie in Maarssen op donderdag 16 november....
Het Food Safety Event op 16 november markeerde het afscheid van een levende legende in de wereld van voedselveiligheid en kwaliteit: Simone...
De klimaatverandering, de productie van alternatieve eiwitbronnen en het circulair maken van de voedselproductie: allemaal brengen ze een aantal...
De NVWA-Inlichtingen en Opsporingsdienst (IOD) spoort fraude op in de voedingsindustrie, op alle terreinen waarop de NVWA actief is. Tijdens het Food...
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat per 1 januari 2024 strenger handhaven op minerale oliën. Een tijdelijk handhavingsbeleid van...
Food Safety Culture is een lastig onderwerp binnen de voedingsindustrie. Wat maakt Food Safety Culture nu zo belangrijk? Tijdens het Food Safety...