1. Voor abonneesHalal-certificering: dit zijn de do's en don'ts (video)
  2. Voor abonneesHoe borg je de voedselveiligheid bij hergebruik van zijstromen? (video)
  3. Voor abonneesVoedselfraude voorkomen? Zo borg je voedselauthenticiteit
  4. Terugblik Food Safety Event: editie van 2024 in beeld
  5. Food Safety Event: AI voorspelt voedselveiligheidsgevaren?
  6. Food Safety Event: wat kan de voedselindustrie met Codex Alimentarius?
  7. Food Safety Event: Praktische maatregelen om duurzaamheid in de keten te waarborgen
  8. Meldplicht NVWA: dilemma's en oplossingen besproken op het Food Safety Event
  9. Food Safety Event: hoe je effectief leiding geeft tijdens voedselveiligheidsincidenten en product recalls
  10. Food Safety Event: de rol van pseudoregelgeving voor voeding
  11. Food Safety Event: rol van kwaliteitsmanagers bij CO2-equivalent en footprintberekeningen
  12. Food Safety Event: Hoe AI de risico's in de voedselketen identificeert
  13. Food Safety Event 19 november: van crisismanagement tot authenticiteit en CO2
  14. Zendingswerk in voedselveiligheid werpt wereldwijd vruchten af
  15. Voor abonneesDe hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen we de risico's? (video)
  1. Voor abonneesBiofilms elimineren? Zo pak je dat aan (video)
  2. Voor abonneesMOAH en MOSH: antwoord op prangende vragen (video)
  3. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  4. Terugblik: het Food Safety Event 2023 in beeld
  5. Simone Hertzberger neemt na 11 jaar afscheid van Thema Update Voedselveiligheid
  6. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  7. Kijkje in de werkwijze NVWA-IOD
  8. Voor abonneesStrengere handhaving MOAH: NVWA maakt richtlijnen bekend
  9. Paneldiscussie: Hoe werkt een voedselveiligheidscultuur?
  10. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  11. Schimmels en mycotoxinen op de loer door klimaatverandering?
  12. Verpakkingen verduurzamen? Zo pak je dat aan
  13. De WHO Voedselveiligheidsdag leverde 3 belangrijke aandachtsgebieden op voor de nabije toekomst
  14. Beheersing van grondstofgevaren: op het Food Safety Event hoor je de do's en don'ts
  15. Wat leert de voedingsindustrie uit de crisisoefening voedselveiligheid van ontbijtgranen?