1. Slimmer omgaan met proceswater: betere voedselveiligheid én minder verspilling
  2. Voedselfraude: hoe krijg je als QA'er zicht op de risico's?
  3. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  4. Voor abonneesHalal-certificering: dit zijn de do's en don'ts (video)
  5. Voor abonneesHoe borg je de voedselveiligheid bij hergebruik van zijstromen? (video)
  6. Voor abonneesVoedselfraude voorkomen? Zo borg je voedselauthenticiteit
  7. Terugblik Food Safety Event: editie van 2024 in beeld
  8. Food Safety Event: AI voorspelt voedselveiligheidsgevaren?
  9. Food Safety Event: wat kan de voedselindustrie met Codex Alimentarius?
  10. Food Safety Event: Praktische maatregelen om duurzaamheid in de keten te waarborgen
  11. Meldplicht NVWA: dilemma's en oplossingen besproken op het Food Safety Event
  12. Food Safety Event: hoe je effectief leiding geeft tijdens voedselveiligheidsincidenten en product recalls
  13. Food Safety Event: de rol van pseudoregelgeving voor voeding
  14. Food Safety Event: rol van kwaliteitsmanagers bij CO2-equivalent en footprintberekeningen
  15. Food Safety Event: Hoe AI de risico's in de voedselketen identificeert
  1. Food Safety Event 19 november: van crisismanagement tot authenticiteit en CO2
  2. Zendingswerk in voedselveiligheid werpt wereldwijd vruchten af
  3. Voor abonneesDe hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen we de risico's? (video)
  4. Voor abonneesBiofilms elimineren? Zo pak je dat aan (video)
  5. Voor abonneesMOAH en MOSH: antwoord op prangende vragen (video)
  6. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  7. Terugblik: het Food Safety Event 2023 in beeld
  8. Simone Hertzberger neemt na 11 jaar afscheid van Thema Update Voedselveiligheid
  9. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  10. Kijkje in de werkwijze NVWA-IOD
  11. Voor abonneesStrengere handhaving MOAH: NVWA maakt richtlijnen bekend
  12. Paneldiscussie: Hoe werkt een voedselveiligheidscultuur?
  13. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  14. Schimmels en mycotoxinen op de loer door klimaatverandering?
  15. Verpakkingen verduurzamen? Zo pak je dat aan