Pathogenen in de fabriek? Deze 7 artikelen helpen je verder

Pathogenen in de fabriek? Deze 7 artikelen helpen je verder

Welke pathogenen kunnen voorkomen in de fabriek? Hoe voorkom je besmettingen? En hoe kun je hier als kwaliteitsmanager het beste mee omgaan? In dit overzicht een reeks VMT On Topic artikelen met tips voor het beheersen van de meest voorkomende pathogenen.

Het garanderen en optimaliseren van voedselveiligheid en kwaliteit is een belangrijke taak van kwaliteitsmanagers. Ook het voorkomen van pathogenen is daar een onderdeel van. Hieronder zeven artikelen over pathogenen die belangrijk zijn voor iedere kwaliteitsmanager. 

Bacillus cereus

Campylobacter

Clostridium botulinum

Escherichia coli

Salmonella

Staphylococcus areus

Didi de Koning

Didi de Koning

Redacteur VMT

Didi is sinds 2023 redacteur bij VMT en schrijft onder meer over voedselveiligheid & kwaliteit. 

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.