
De eiwittransitie is meer dan plantaardig, vandaar de titel alternatieve eiwitten. Ook eiwitten uit precisiefermentatie, eiwitten uit insecten en...
De eiwittransitie is meer dan plantaardig, vandaar de titel alternatieve eiwitten. Ook eiwitten uit precisiefermentatie, eiwitten uit insecten en...
Wat is het gevaar voor voedselveiligheid van de E. coli-bacterie? Hoe vaak en waar komt E. coli voor in de voedingsmiddelenindustrie? De nieuwe...
Voedselverspilling tegengaan is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven proberen de verspilling in de eigen keten...
Het is van cruciaal belang dat voedselproducenten controle hebben over Listeria monocytogenes in hun productie en product. De QA-ers hebben deze...
Bron van vezels, een gewenste claim voor voedingsmiddelenbedrijven. Bovendien zorgen extra vezels voor extra punten in de Nutri-Score-berekening. De...
In dit overzicht lees je de Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van maart. De laatste wapenfeiten: onvermeld allergeen tortilla en...
In dit overzicht lees je de Nederlandse recalls en veiligheidswaarschuwingen van maart. De laatste wapenfeiten: verkeerd etiket op de Jumbo luxe stol...
Als nieuwe startup in de voedingsindustrie komt er veel op je af. Hoe ga je als startup om met voedselveiligheid en houdbaarheid? Welke wetgeving is...
Als onderdeel van de Farm to Fork strategie zijn er verschillende voorstellen voor het wijzigen van Verordening 1169/2011. Ken jij Verordening...
Welke mogelijkheden zijn er voor een onderneming om circulair te produceren? De kansen zitten vooral in het opsporen van verspilling en in de...