1. Voor abonneesGoed voorbereid op veranderende wetgeving? Dit gebeurde er in 2024 en komt eraan in 2025
  2. Voor abonneesOverzicht: 5 trends in chocolade gespot op de ISM
  3. Onderzoeken Consumentenbond 2025: 'Krimpflatie gaat maar door'
  4. Belangrijke functiewisselingen 2024: Arnauld Demoulin benoemd tot nieuwe CEO van Stegeman
  5. Voor abonneesNieuwe versie Handboek Etikettering: dit zijn de 4 grootste wijzigingen
  6. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  7. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  8. Handig overzicht: deze artikelen helpen je op weg bij recente wetswijzigingen
  9. Vezels in de spotlight: gezond, duurzaam, goede Nutri-Score
  10. On topic: Listeria monocytogenes, een overzicht
  11. 10 antwoorden op prangende QA- en R&D-vragen: zo ga je voorbereid aan het werk
  12. Handig overzicht: tips voor het doorkomen van de audit
  13. Handig overzicht: Alle foodtrends voor 2024 op een rij
  14. Handig overzicht: De top 6 'must listen' podcasts van 2023
  15. Handig overzicht: Fermentatie en plantaardig, een vruchtbare combinatie (update)
  1. Handig overzicht: zo werken deze 4 producenten aan NAPV-productverbetering
  2. Hoe houd je E.coli uit je product? Deze artikelen helpen je op weg
  3. Handig overzicht: dit gebeurde er afgelopen maanden op gebied van duurzaamheidsclaims en CSRD-wetgeving
  4. Alternatieve eiwitten: een overzicht van ingrediënten, processingmethodes en applicaties
  5. Handig overzicht: Zo gaan QA'ers om met etikettering
  6. Voedselverspilling tegengaan? Deze collectie laat zien wat er mogelijk is
  7. Waar begin je in de strijd tegen Listeria monocytogenes? Deze artikelen helpen je op weg
  8. Belgische recalls en waarschuwingen maart: onvermeld allergeen kokosbloemsuiker, tortilla en kipfilet
  9. Voor abonnees10 belangrijke wettelijke aandachtspunten voor startups in de foodsector
  10. Nederlandse recalls en waarschuwingen maart: verkeerd etiket Jumbo stol en aflatoxines in pofmaïs
  11. Verordening 1169/2011 'op de schop': dit betekent het voor de voedingsindustrie
  12. Handig overzicht: 5 praktijkcases over circulair produceren in food - van zuivel tot verpakken
  13. Voor abonneesStappenplan: Zo breng je de CO2-uitstoot in kaart
  14. Nederlandse recalls en waarschuwingen februari: ochratoxine in pistachenoten en schimmelvorming in bagels
  15. Importcontroles: dit zijn aandachtspunten voor levensmiddelenproducenten en importeurs