Startup Greenforce introduceert vegan spreads in poedervorm

Startup Greenforce introduceert vegan spreads in poedervorm

Startup Greenforce lanceert vegan spreads voor op brood op als dip voor bij de borrel. De startup introduceert drie verschillende smaken. De poedermixen kunnen door toevoeging van water omgevormd worden tot de spreads.

Startup Greenforce introduceert vegan spreads in poedervorm
Startup Greenforce lanceert 3 smaken vegan spreads in poedervorm

Greenforce komt met drie verschillende smaken spreads: aardappel-bieslook, paprika-kruidenkaas en curry-mango. De spreads zijn volgens de startup lang houdbaar doordat ze in poedervorm geleverd worden. De consument moet zelf een beetje plantaardige olie en water toevoegen aan de poedermix, waarna door mengen de spread gevormd wordt.

Plantaardig op de boterham

Greenforce heeft al een assortiment aan vegan producten in poedervorm variërend van ei en melk tot vlees en vis. De startup lanceert nu spreads omdat zij van mening is dat er te weinig plantaardige alternatieven zijn voor op de boterham. De spreads kunnen daarnaast ook gebruikt worden als dip, stelt Greenforce.

Biologische grondstoffen

De mixen zijn plantaardig en biologisch. “Naast de keuze voor plantaardige producten verduurzamen we onze product range, waar mogelijk, stap voor stap door gebruik te maken van biologische grondstoffen. Na de biologische haverdrink zijn de spreads de nieuwste biologische toevoeging aan ons assortiment”, vertelt oprichter Thomas Isermann.

Eerder verschenen