1. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  2. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  3. Startup bouwt fabriek voor suikervrije, plasticvrije lolly: 'We willen de Tony's Chocolonely van snoep worden'
  4. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  5. Van supermarktkeuken naar gaarkeuken: zo wil deze startup 'Unilever van de nieuwe generatie' worden
  6. Grootschalig bierbostel verwerken? MaGie Creations en Looop willen dat samen doen
  7. Voor abonneesVan idee naar schap: 'Het supermarktschap halen is lastig, maar niet onmogelijk'
  8. Startup wil met chocolade 'rust creëren in drukte': 'Er is oneindig veel mooie wijn, maar weinig luxe chocolade'
  9. Succesvolle conceptontwikkeling? 'Leuke, hippe, nieuwe producten belanden vaak in de 2-eurobak in de supermarkt'
  10. Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?
  11. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  12. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  13. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  14. Startup wil met supplementen allergieën voorkomen: 'Meer plantaardig kan alleen met minder voedselallergieën'
  15. Wageningse eivervanger van biergist maakt debuut in VS op IFT FIRST
  1. Startup berekent een product-LCA binnen een minuut: 'Communicatie over duurzaamheid moet onwijs simpel zijn'
  2. Startup wil Nestlé van halal segment worden: 'Het is geen niche meer'
  3. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  4. Van hamburger tot brownie: scale-up maakt zeewierblends voor zoet en hartig
  5. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  6. MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel rond'
  7. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  8. CO2-emissies omzetten in wodka? Aircohol schaalt technologie op die dit mogelijk maakt
  9. Startup werkt aan plantaardig product dat níet op vlees lijkt: 'Meer groenteconsumptie is het doel'
  10. Startup maakt eiwit-verrijkt 0.0-bier: 'De traditionele biermarkt doorbreken is lastig'
  11. Dranken trends: van kombucha en gembershots tot functionele limonade
  12. Van eiwitbier tot plantaardige zalm: zo spelen 10 startups in op trends
  13. Startup wil specerijenhandel opschudden met korte keten: 'Fraude komt vaak voor'
  14. Beter schuimende cappuccino of cacaovrije chocolade? Prijzen voor innovaties op de FiE
  15. NoPalm Ingedients bíjna het duurzaamste bedrijf van Nederland met palmolie zonder palmolie