1. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  2. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  3. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  4. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  5. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  6. Startup bouwt fabriek voor suikervrije, plasticvrije lolly: 'We willen de Tony's Chocolonely van snoep worden'
  7. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  8. Van supermarktkeuken naar gaarkeuken: zo wil deze startup 'Unilever van de nieuwe generatie' worden
  9. Grootschalig bierbostel verwerken? MaGie Creations en Looop willen dat samen doen
  10. Voor abonneesVan idee naar schap: 'Het supermarktschap halen is lastig, maar niet onmogelijk'
  11. Startup wil met chocolade 'rust creëren in drukte': 'Er is oneindig veel mooie wijn, maar weinig luxe chocolade'
  12. Succesvolle conceptontwikkeling? 'Leuke, hippe, nieuwe producten belanden vaak in de 2-eurobak in de supermarkt'
  13. Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?
  14. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  15. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  1. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  2. Startup wil met supplementen allergieën voorkomen: 'Meer plantaardig kan alleen met minder voedselallergieën'
  3. Wageningse eivervanger van biergist maakt debuut in VS op IFT FIRST
  4. Startup berekent een product-LCA binnen een minuut: 'Communicatie over duurzaamheid moet onwijs simpel zijn'
  5. Startup wil Nestlé van halal segment worden: 'Het is geen niche meer'
  6. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  7. Van hamburger tot brownie: scale-up maakt zeewierblends voor zoet en hartig
  8. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  9. MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel rond'
  10. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  11. CO2-emissies omzetten in wodka? Aircohol schaalt technologie op die dit mogelijk maakt
  12. Startup werkt aan plantaardig product dat níet op vlees lijkt: 'Meer groenteconsumptie is het doel'
  13. Startup maakt eiwit-verrijkt 0.0-bier: 'De traditionele biermarkt doorbreken is lastig'
  14. Dranken trends: van kombucha en gembershots tot functionele limonade
  15. Van eiwitbier tot plantaardige zalm: zo spelen 10 startups in op trends