1. Productinnovaties juli/augustus: Entremont lanceert raclette kaassneetjes
  2. Young R&D: 'Hoe houd je overzicht als alles 'de hoogste prioriteit' lijkt te hebben?'
  3. Voor abonneesZo gaan Mosa Meat en Vivici om met novel foods-aanvragen: 'Op papier duurt het 18 maanden, in de praktijk het dubbele'
  4. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  5. Zo werken deze 6 startups aan innovatie en duurzaamheid
  6. Voor abonneesFAO: precisiefermentatie een veilige en duurzame toekomst voor de voedselproductie?
  7. Voor abonneesTegen deze 7 bottlenecks lopen R&D'ers aan in de 'wetgevingsjungle'
  8. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  9. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  10. Voor abonnees5 tips van R&D'ers om goed om te gaan met wetgeving: 'Zoek hulp als je het niet zeker weet'
  11. Productinnovaties juni: Overnight oats, verpakkingsvrije thee en chai-concentraten
  12. Zonnebloemmeel als clean label alternatief voor E471? Frans bedrijf introduceert zadenpuree
  13. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  14. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  15. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  1. Young R&D: 'Wat zijn de belangrijkste factoren om innovatie binnen een bedrijf te stimuleren?'
  2. Chocolade zonder zoetstoffen of suiker? Chokay doet dat zo
  3. Productinnovaties april: Beyond Meat introduceert Beyond Burger Jalapeño
  4. Innovatie sneller dan wetgeving: Mosa Meat en Vivici vertellen hoe dat werkt in de praktijk
  5. Voor abonneesVoedselwetgeving toepassen in functie: 4 eigenschappen om aandacht te geven
  6. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  7. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  8. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  9. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  10. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  11. Voor abonneesCrustalicious zet krabben om in waardevol product
  12. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  13. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  14. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  15. Nieuwe voedselmachines 2025: Domino introduceert Dx-Serie lasercodeersystemen voor drankenfabrikanten