1. Productinnovaties juni: Overnight oats, verpakkingsvrije thee en chai-concentraten
  2. Zonnebloemmeel als clean label alternatief voor E471? Frans bedrijf introduceert zadenpuree
  3. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  4. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  5. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  6. Young R&D: 'Wat zijn de belangrijkste factoren om innovatie binnen een bedrijf te stimuleren?'
  7. Chocolade zonder zoetstoffen of suiker? Chokay doet dat zo
  8. Productinnovaties april: Beyond Meat introduceert Beyond Burger Jalapeño
  9. Innovatie sneller dan wetgeving: Mosa Meat en Vivici vertellen hoe dat werkt in de praktijk
  10. Voor abonneesVoedselwetgeving toepassen in functie: 4 eigenschappen om aandacht te geven
  11. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  12. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  13. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  14. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  15. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  1. Voor abonneesCrustalicious zet krabben om in waardevol product
  2. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  3. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  4. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  5. Nieuwe voedselmachines 2025: Domino introduceert Dx-Serie lasercodeersystemen voor drankenfabrikanten
  6. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  7. Vertraagt wetgeving innovatie? 'Transparante informatie steeds belangrijker'
  8. Young R&D: 'Hoe ontwikkel je producten in het spanningsveld van efficiëntie en productkwaliteit?'
  9. HAS studenten ontwikkelen voedsel van de toekomst: van peulvruchtenwafels tot chocolademelk met kruidenthee
  10. Productinnovaties januari: Gudrun introduceert duurzame en plantaardige Belgische chocolade
  11. Trends voor 2025 in de ogen van jonge QA'ers en R&D'ers
  12. Voor abonneesFood Law Event gemist: is Europese wetgeving rem voor voedseltransitie en innovatie (video)
  13. Voor abonneesVisie van VMT: terugblik op 2024 en vooruitblik op trends 2025
  14. Productinnovaties november en december: kruidenmixen zonder toegevoegd zout, mango zonder stickers en Nederlandse spliterwten
  15. Voor abonneesBacteriofagen maken snelle detectie van bacteriën in vloeistoffen mogelijk