1. De smaak van vleesvervangers verbeteren? AI-tool biedt hulp
  2. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  3. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  4. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  5. 4 drempels om op te schalen in alternatieve eiwitten en 3 manieren om deze te overwinnen
  6. 'Over plantaardige eiwitten is nog zoveel te leren, er zijn zoveel verschillende soorten'
  7. DSM-Firmenich doet Yeast Extracts van de hand
  8. In beeld: dit was het Food Law Event 2024
  9. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  10. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  11. Voor abonneesCargill's antwoord op vraag naar minder ultraprocessed is fermentatie: 'Het gaat om een nieuwe vorm van processing'
  12. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  13. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  14. Burg Group breidt uit naar de Verenigde Staten: 'Meer mensen weten wat natuurazijn is'
  15. The Protein Brewery krijgt novelfoods-goedkeuring voor schimmeleiwit in Singapore
  1. Wat kan een productontwikkelaar met miso? 'Het is een productieproces voor hartige smaken'
  2. Voor abonneesVMT 1 (2024): Fermentatie
  3. Lekker smakende vleesvervangers ontwikkelen? Consortium zoekt uit hoe fermentatie en AI dit proces kunnen versnellen
  4. Schouten Europe en Agrifirm willen samen Nederlandse peulvruchten verwerken
  5. Wat kan een productontwikkelaar met graseiwit: Van cocktail tot ravioli
  6. Steviazoetstof Eversweet goedgekeurd door EFSA
  7. Voor abonnees'We maken het lekkerste erwteneiwit': MycoTechnologie fermenteert met paddenstoelen
  8. Voor abonneesPlantaardige eiwitten zonder bijsmaak? Biopurificatie en fermentatie kunnen de oplossing zijn
  9. Handig overzicht: Alle foodtrends voor 2024 op een rij
  10. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  11. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  12. Handig overzicht: Fermentatie en plantaardig, een vruchtbare combinatie (update)
  13. Novozymes en Arla Foods duiken samen in precisiefermentatie
  14. Vegan boter met de smaak van roomboter? Willicroft gebruikt fermentatie om dat te bereiken
  15. Alternatieve eiwitten: een overzicht van ingrediënten, processingmethodes en applicaties