1. Kaas maken met caseïne geproduceerd via fermentatie? Those Vegan Cowboys en Hochland Group werken samen
  2. Opschalen in precisiefermentatie en celkweek? Nederland investeert in twee nieuwe pilot plants
  3. Food Law Event 2024 gemist? Bekijk hier de sessies terug
  4. Voor abonneesFood Law Event gemist: Kweekvlees en fermentatie, ver van ons bed of snelle realiteit? (video)
  5. De smaak van vleesvervangers verbeteren? AI-tool biedt hulp
  6. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  7. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  8. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  9. 4 drempels om op te schalen in alternatieve eiwitten en 3 manieren om deze te overwinnen
  10. 'Over plantaardige eiwitten is nog zoveel te leren, er zijn zoveel verschillende soorten'
  11. DSM-Firmenich doet Yeast Extracts van de hand
  12. In beeld: dit was het Food Law Event 2024
  13. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  14. Gebakken lucht of eiwitwonder? Finnen bouwen fabriek voor microben die hard gaan op CO₂, H₂ en O₂
  15. Voor abonneesCargill's antwoord op vraag naar minder ultraprocessed is fermentatie: 'Het gaat om een nieuwe vorm van processing'
  1. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  2. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  3. Burg Group breidt uit naar de Verenigde Staten: 'Meer mensen weten wat natuurazijn is'
  4. The Protein Brewery krijgt novelfoods-goedkeuring voor schimmeleiwit in Singapore
  5. Wat kan een productontwikkelaar met miso? 'Het is een productieproces voor hartige smaken'
  6. Voor abonneesVMT 1 (2024): Fermentatie
  7. Lekker smakende vleesvervangers ontwikkelen? Consortium zoekt uit hoe fermentatie en AI dit proces kunnen versnellen
  8. Schouten Europe en Agrifirm willen samen Nederlandse peulvruchten verwerken
  9. Wat kan een productontwikkelaar met graseiwit: Van cocktail tot ravioli
  10. Steviazoetstof Eversweet goedgekeurd door EFSA
  11. Voor abonnees'We maken het lekkerste erwteneiwit': MycoTechnologie fermenteert met paddenstoelen
  12. Voor abonneesPlantaardige eiwitten zonder bijsmaak? Biopurificatie en fermentatie kunnen de oplossing zijn
  13. Handig overzicht: Alle foodtrends voor 2024 op een rij
  14. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  15. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit