Food Safety Event: het huis op orde en je keten in kaart

Food Safety Event: het huis op orde en je keten in kaart
DeFabrique is op 3 november hét toneel waar kwaliteitsmanagers, regulatory affairs managers en iedereen die met voedselveiligheid te maken heeft, elkaar ontmoet en met elkaar spart

Er gebeurt veel in de wereld van voedselveiligheid. Het is bijna niet bij te houden. Hoog tijd om bijgepraat te worden over het belang van voedselveiligheidscultuur, de onrust op de grondstoffenmarkt, de laatste inzichten omtrent microbiologie en de belangrijkste actiepunten van de NVWA voor de komende tijd. Noteer daarom donderdag 3 november in je agenda en meld je aan.

De NVWA, vooraanstaande levensmiddelenadvocaten en experts nemen je mee tijdens VMT’s Food Safety Event in de laatste trends en inzichten op donderdag 3 november in DeFabrique in Utrecht. Laat je bijpraten, maar praat ook zelf met vakgenoten tijdens de netwerkmomenten.

Deze belangrijke thema’s komen aan bod:

 • Overdrijven we voedselveiligheid niet een beetje? Spanningsveld met voedselverspilling steeds groter
 • Food Safety Culture, wat is dat precies en hoe borg je dat nou echt in je bedrijf?
 • De onrust op de grondstoffenmarkt en de mondiale handel: gevaren voor voedselveiligheid en import (update)
 • De hygiënische fabriek en een doeltreffende reiniging en desinfectie borgen
 • Een grondige risicoanalyse en gevareninventarisatie: hoe pak je dat aan?
 • Due diligence: de verantwoordelijkheid van producenten door de keten heen
 • Microbiologie update en de voedselveiligheidsissues van diepvries
 • Hoe manage je een voedselveiligheidscrisis in je bedrijf?
 • Een 100% veilige keten of garantie tot aan de deur?
 • Update meldplicht private laboratoria
 • Dit vindt jouw de NVWA-inspecteur belangrijk
Annemiek Jorritsma

Annemiek Jorritsma

Redacteur

Annemiek Jorritsma (1974) is sinds september 2021 toegetreden tot het redactieteam van VMT en Bakkerswereld. Na 13 jaar te hebben gewerkt als redacteur voor Logistiek.nl maakte zij de overstap naar de wereld van voedingsmiddelen. Een branche die haar niet vreemd is. In 1997 studeerde Annemiek af in de studierichting Agrologistiek aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Ze startte haar carrière in de voedingsmiddelen (Meneba, nu Dossche Mills) en de retail (Ahold) en dienstverlening (Vos Logistics) in verschillende transport- en projectfuncties.

Tussen 2008 en 2012 heeft ze journalistieke kennis opgedaan aan de Hogeschool Utrecht op het moment dat ze de carrièreswitch maakte naar het redacteursvak en ging werken voor Logistiek.nl. Eerst bij de uitgeverij Reed Business, gevolgd door Vakmedianet.

Annemiek is een ervaren content specialist met een brede blik en een onderzoekende instelling. Een verbinder met een passie voor kennisoverdracht.
Zij richt zich binnen VMT op de thema's Voedselveiligheid & Kwaliteit en Technologie & Techniek.