
Bron van vezels, een gewenste claim voor voedingsmiddelenbedrijven. Bovendien zorgen extra vezels voor extra punten in de Nutri-Score-berekening. De...
Bron van vezels, een gewenste claim voor voedingsmiddelenbedrijven. Bovendien zorgen extra vezels voor extra punten in de Nutri-Score-berekening. De...
Multinational KraftHeinz en onderzoekers van het Wyss instituut hebben een geencapsuleerd enzymproduct gemaakt dat suiker in de darm kan omzetten tot...
Van koolzaadeiwit tot vezelrijke tarwe: dit zijn enkele van de innovaties die genomineerd zijn voor de innovatie-awards van de ingrediëntenbeurs Food...
Sinds de coronapandemie zijn consumenten geïnteresseerd in het versterken van hun immuunsysteem. Dat een gezond microbioom daarbij helpt, is ook tot...
Vezels hebben een belangrijke functie in ons lichaam. Door het eten van bijvoorbeeld volkorenbrood, ontstaat een veel langzamere opbouw van suikers...
Givaudan en het Amerikaanse Fiberstar gaan een samenwerking aan om citrusvezel van Fiberstar breder uit te rollen. De vezel verbetert volgens de...
GoodMills Innovation (GMI) specialist in graanverdelingen en een zelfstandige dochteronderneming van de GoodMills Group richt de pijlen op Nederland...
De vernieuwde voedingsvezel-analyse, AOAC Standard Method 2017.16/ICC Standard 185, ontwikkeld door het Eurofins Expertise Centre for Complex...
DE WEEK VAN VMT - Het Drentse bedrijf TastyBasics heeft dit jaar de Jaarprijs Goede Voeding 2020 gewonnen. De muesli van noten en pitten werd door de...
Het Drentse bedrijf TastyBasics heeft dit jaar de Jaarprijs Goede Voeding 2020 gewonnen. De muesli van noten en pitten werd door de vakjury...