Safe met Roos: Het belang van incidentmanagement
Het borgen van voedselveiligheidsrisico's is een belangrijke verantwoordelijkheid van het QA-team.
Het borgen van voedselveiligheidsrisico's is een belangrijke verantwoordelijkheid van het QA-team.
Daniël Zwiers van Fresh Quality Support groeide op in een ambachtelijke slagerij en weet hierdoor hoe belangrijk voedselveiligheid is. En hoe je...
COLUMN - Levensmiddelenbedrijven zijn altijd in beweging; er komen nieuwe machines, producten, schoonmaakmethoden, bewaaromstandigheden of de...
Het doel van machinevalidatie is om te verzekeren dat de machine in de productie qua veiligheid en kwaliteit in orde is. Aan QA'ers de taak om...
De wetgeving over contaminanten en toxinen zijn vastgelegd in Verordening (EG) 1881/2006. Deze wordt nu ingetrokken en vervangen door de nieuwe...
Deze vraag zorgt bij menig bedrijf, mede door de krapte op de arbeidsmarkt, voor hoofdbrekers. De ideale kwaliteitsmanager heb je niet een-twee-drie...
Het meetbaar en inzichtelijk maken van de voedselveiligheidscultuur is een veelvoorkomend vraagstuk bij bedrijven. Sta je iedere dag op collega's te...
Hugo Pol, Group QA-manager bij vleesverwerker Vion, is trots op zijn sector. Vlees loopt als een rode draad door zijn leven. In dit artikel vertelt...
Uit alle gesprekken met voedselveiligheidsexperts en de events en de webinars die VMT dit jaar organiseerde, kwam het thema Food Safety Culture...
Simone Hertzberger nam op 8 december met een minisymposium afscheid van haar relaties. VMT sprak met haar in november over kwaliteitszorg en...