VMT
VMT
Innovaties en automatisering: Indumation.be is er na 3 jaar weer klaar voor

Innovaties en automatisering: Indumation.be is er na 3 jaar weer klaar voor

Op 18 tot en met 20 mei komt voor het eerst in 3 jaar de Benelux industrie weer samen op Indumation.be in Kortrijk Xpo in België. De beursvloer zal vol staan met oplossingen van industriële technologie leveranciers. Ook tech startups vinden een plek op de beurs.

Innovaties en automatisering: Indumation.be is er na 3 jaar weer klaar voor

De Indumation.be editie 2022 zal 26.000 m² aan technologie laten zien van 240 bedrijven uit Europa en Benelux. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die de bezoeker langs innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en industrie 4.0 voor maak- en procesindustrie leidt.

Mondiale innovaties in primeur

Door het wegvallen van een aantal Europese technologiebeurzen en door de groei van het aantal innovaties zal er op Indumation.be een aantal nieuwe introducties te zien zijn. Daarnaast is er ook een inhoudelijk programma in de vorm van 12 Expert Classes van experts en best practices uit de industrie, waaronder Barry Callebaut. Willy Raemdonck, Site Manager Global Distribution Center, deelt op donderdag 19 mei zijn ervaringen met het ontwerp en de realisatie van het grootste en meest duurzame distributiecentrum voor chocolade ter wereld. Voor de Expert Classes is het raadzaam om een stoel te reserveren in verband met beperkte capaciteit.

Gratis toegang

Indumation biedt gratis toegang voor professionals uit alle takken van de industrie – waaronder de voedingsindustrie.