1. Sinterklaasschuimpjes teruggeroepen in België vanwege aanwezigheid MOAH
  2. Zesde editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' gelanceerd tijdens Praktijkdag in Zeist
  3. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  4. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  5. Voor abonnees9 doden door STEC-uitbraak, justitie onderzoekt voedselketen
  6. Radioactieve garnalen in de VS doen in Europa geen alarmbellen rinkelen
  7. Acrylamide onder de loep in Brussel: 'Deel data als je realistische normen wilt'
  8. Belgische recalls en waarschuwingen september: Escherichia coli in kaas
  9. Voor abonneesZo word je als voedselindustrie weerbaar tegen cyberaanvallen: 8 tips
  10. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  11. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  12. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  13. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  14. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  15. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  1. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  2. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips
  3. Voor abonneesContaminanten in plantaardige zuivelalternatieven: de microbiologische uitdagingen
  4. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  5. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' is uit
  6. Voor abonneesZo gaan Mosa Meat en Vivici om met novel foods-aanvragen: 'Op papier duurt het 18 maanden, in de praktijk het dubbele'
  7. Beter voorkomen dan verrotten #1: Zo groot is de omvang van wereldwijd voedselverlies
  8. Prijs hazelnootproducten kan flink omhoog gaan door vorstschade
  9. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  10. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  11. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen juli: Incorrecte bereidingswijze etiket lupines
  12. Oekraïense vluchtelingen op schip ziek van eten: 'Slechte voedselkwaliteit'
  13. Zoethout als conserveermiddel tegen Listeria? Onderzoek ziet potentie in antimicrobiële stoffen
  14. Internationaal Gerechtshof: 'Landen moeten schade aan klimaat voorkomen'
  15. Yespers verwerkt hele appel in nieuwe fabriek, maar duurzaam concept vereist ander soort klant