1. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  2. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  3. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  4. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  5. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  6. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  7. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  8. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips
  9. Voor abonneesContaminanten in plantaardige zuivelalternatieven: de microbiologische uitdagingen
  10. Duurzaamheid laten leven in het hele bedrijf? Arla en Fish Tales vertellen hoe zij dat aanpakken
  11. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' is uit
  12. Voor abonneesZo gaan Mosa Meat en Vivici om met novel foods-aanvragen: 'Op papier duurt het 18 maanden, in de praktijk het dubbele'
  13. Beter voorkomen dan verrotten #1: Zo groot is de omvang van wereldwijd voedselverlies
  14. Prijs hazelnootproducten kan flink omhoog gaan door vorstschade
  15. Minimaal bewerkt of ultrabewerkt eten volgens dieetrichtlijn, beide gezond? 5 inzichten uit recent onderzoek
  1. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  2. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen juli: Incorrecte bereidingswijze etiket lupines
  3. Oekraïense vluchtelingen op schip ziek van eten: 'Slechte voedselkwaliteit'
  4. Zoethout als conserveermiddel tegen Listeria? Onderzoek ziet potentie in antimicrobiële stoffen
  5. Internationaal Gerechtshof: 'Landen moeten schade aan klimaat voorkomen'
  6. Yespers verwerkt hele appel in nieuwe fabriek, maar duurzaam concept vereist ander soort klant
  7. Slim opschalen: zo voorkom je als startup dure misstappen
  8. Zo 'brouwt' startup eiwit uit bacteriën: 'Door eigen productie leren we van fouten'
  9. Oud-bakker brengt handboek met feitelijke informatie over E-nummers uit
  10. 'Supermarkten durven geen pijnlijke keuzes te maken' en 6 andere redenen waarom eiwittransitie traag verloopt
  11. Studie: Nutri-Score werkt online niet, volgorde producten wel
  12. Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen juni: MOSH en MOAH in Lay's chipszakken
  13. 'Vleesvervanger houdt fixatie op dierlijk in stand': andere routes naar plantaardiger voedselsysteem nodig
  14. Hof van Justitie beperkt gebruik van gezondheidsclaims voor botanicals
  15. Realtime kwaliteitscontrole bij dranken en zuivel: zo kan optische sensor tijd besparen