1. Voor abonnees7 aandachtspunten bij etiketteren buiten de EU: 'De voedingswaardetabel is in elk land anders'
  2. Barry Callebaut wil met AI nieuwe standaard in innovatie ontwikkelen
  3. Europese Commissie overweegt speciale taks voor ultrabewerkte voeding
  4. Europa verzwakt verduurzamingsregels voor bedrijven, expert vindt het gemiste kans
  5. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  6. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  7. Innova top 10 trends 2026: Hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  8. Voor abonneesGele erwt, een duurzame en functionele eiwitbron? Dit zijn de voordelen van deze grondstof
  9. Voor abonneesNieuwe Genomische Technieken (NGT): dit betekent voorgestelde EU-regelgeving voor etikettering en transparantie
  10. Miljoenen Europese analyseresultaten voor voedselveiligheid op één rij
  11. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  12. Belgische recalls en waarschuwingen oktober: Te hoog residu gewasbeschermingsmiddelen in fenegriekbladeren
  13. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  14. Sinterklaasschuimpjes teruggeroepen in België vanwege aanwezigheid MOAH
  15. Zesde editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' gelanceerd tijdens Praktijkdag in Zeist
  1. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  2. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  3. Voor abonnees9 doden door STEC-uitbraak, justitie onderzoekt voedselketen
  4. Radioactieve garnalen in de VS doen in Europa geen alarmbellen rinkelen
  5. Acrylamide onder de loep in Brussel: 'Deel data als je realistische normen wilt'
  6. Belgische recalls en waarschuwingen september: Escherichia coli in kaas
  7. Voor abonneesZo word je als voedselindustrie weerbaar tegen cyberaanvallen: 8 tips
  8. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  9. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  10. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  11. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  12. Belgische recalls en waarschuwingen augustus: Mogelijk Listeria monocytogenes in kaas
  13. Voor abonneesFranse yersinia-uitbraak door geitenkaas groter dan gedacht
  14. Blik zonder BPA? Tata Steel ontwikkelt polymeerlaag als alternatief
  15. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips