Marel neemt Sleegers Technique over

Marel neemt Sleegers Technique over

Machinebouwer Sleegers Technique uit Nieuwkuijk is overgenomen door Marel, wereldwijde speler in voedselverwerkende systemen.

Marel neemt Sleegers Technique over

Het complementaire productportfolio van Sleegers Technique op het gebied van interleaving, stacking, loading en slicing zal naar eigen zeggen Marel’s volledige lijnaanbod in food- en retailgerelateerde markten versterken.

Maximale verwerkingsprestaties

Sleegers Technique in een mededeling op hun website: “Wij geloven dat deze overname een geweldige kans is om verder te bouwen op het succes van Sleegers Technique en het naar een hoger niveau te tillen, door gebruik te maken van Marel’s digitale platforms en wereldwijde bereik met lokale teams in alle belangrijke regio’s. Marel ziet een groot potentieel in de technische expertise en oplossingen van Sleegers Technique en hun indrukwekkende staat van dienst op het gebied van voortdurende productinnovatie en 30 jaar toewijding aan de voedings- en retailmarkten. Samen zetten Marel en Sleegers Technique zich volledig in om kwaliteitsoplossingen te bieden en jou te helpen om maximale verwerkingsprestaties te bereiken.”

De overname heeft volgens Sleegers Technique geen invloed op lopende projecten of overeenkomsten.