Food Safety Event op 18 november kan veilig doorgaan

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd om coronabesmettingen in te dammen. Voor het Food Safety Event op 18 november heeft dit gelukkig geen gevolgen. Het congres kan binnen de gestelde regels op een veilige en verantwoorde manier doorgaan in DeFabrique in Utrecht.

Tijdens de persconferentie van 12 november heeft het kabinet extra maatregelenbekend gemaakt om de snelle verspreiding van het coronavirus af te remmen. Deze maatregelen hebben gelukkig geen invloed op het Food Safety Event op 18 november.

Over de locatie en de veiligheid

Het Food Safety Event in DeFabrique wordt gezien als doorstroomlocatie en daarmee wordt voldaan aan de tijd- en capaciteitsregels. Het event is om 18.00 uur afgelopen en blijft met ongeveer 200 deelnemers ver onder het maximale aantal personen van 1250 personen dat per ruimte aanwezig mag zijn. Bovendien worden de stoelen in de plenaire zaal en bij de breakoutsessies ruimer neergezet. Ook wordt er voorzien in ontsmettingshandgel en zijn er mondkapjes beschikbaar.

De locatie van het event, DeFabrique in Utrecht, is ruim opgezet en goed geventileerd. Al sinds september is de locatie volledig toegerust om bij de ingang de coronatoegangspas en identiteitsbewijs te checken en voldoet daarmee aan de voorwaarden die door de overheid bij zakelijke evenementen worden gesteld. VMT en haar partners hebben er alle vertrouwen in om een veilig event te kunnen houden en hebben daarom besloten om het evenement donderdag 18 november door te laten gaan.

Over het Food Safety Event

Er gebeurt veel in de wereld van voedselveiligheid dat er enorm veel onderwerpen zijn waar je over bijgepraat moet worden. Hoe verklein je de risico’s en zorg je ervoor dat je als QA-manager niet persoonlijk wordt aangesproken op bijvoorbeeld fraude? Wat is de stand van zaken voor wat betreft contaminanten en ethyleenoxide? Het NVWA en vooraanstaande levensmiddelenadvocaten en experts geven je het juiste inzicht a.s. donderdag in DeFabrique in Utrecht. Met als voordeel dat tijdens de netwerkmomenten ook nog met elkaar als vakgenoten kan worden bijgepraat.

Mocht je je nog niet hebben aangemeld en wil je graag komen, dat kan nog via deze website.

Indien je specifieke vragen hebt, horen we dat graag via vmt.events@vakmedianet.nl

Dit vind je misschien ook interessant