1. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  2. Niet alle flexitariërs lopen warm voor vleesvervangers
  3. Onderzoek: Lidl slijt meer vleesvervangers vanuit het vleesschap zonder kannibaliseren
  4. IFF nestelt zich met co-creatiecentrum naast voedselfabrikanten in Wageningen
  5. Voor abonneesDesinfectie van water in groenteverwerking leidt tot veilig hergebruik in productie
  6. Voor abonneesDierlijk eiwit uit een plant? GGO maakt varkenseiwit uit sojaplant mogelijk, maar willen we dat?
  7. Hoe binden smaakmoleculen aan plantaardige eiwitten? IFF, Unilever en WUR zoeken het uit
  8. Voor abonneesRegeneratieve landbouw in de praktijk? FrieslandCampina en Unilever vertellen over hun ervaringen
  9. Rivierkreeften veilig voor consumptie? Wageningen Environmental Research zocht het uit
  10. Hoe de voedselketen verandert door klimaat, eiwittransitie en circulariteit leer je op Food Safety Event
  11. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  12. Handig overzicht: Fermentatie en plantaardig, een vruchtbare combinatie (update)
  13. Citroenzuur als suikervervanger? Wageningen University & Research onderzoekt de potentie
  14. Signaleringssysteem moet mycotoxines in vroeg stadium signaleren
  15. Kiest een consument eerder voor een vleesvervanger als het naast vlees in het schap ligt? Lidl en WUR zoeken het uit
  1. Politie beëindigt bezetting WUR door klimaatactivisten
  2. Monitor voedselverspilling: met huidige snelheid is halveringsdoel buiten bereik. WUR geeft 5 adviezen om te versnellen
  3. Zembla: wetenschappers voerden 'misleidende' lobby voor gentech-voedsel
  4. Food Sustainability Update: van Vezet tot Plus over het meten van duurzaamheid
  5. Nieuw collectief plan van Wageningen Universiteit moet eiwittransitie versnellen
  6. Blik buitenlandse sperziebonen of verse Nederlandse wortelen? Europees ecolabel moet consument helpen bij deze keuze
  7. Handig overzicht: Deze artikelen helpen je bij suikerreductie
  8. 'Consumptie insecten kan aantrekkelijker worden bij benadrukken circulaire voordelen'
  9. Groenteverwerkers kunnen water voedselveilig hergebruiken. Bijvoorbeeld zo
  10. Geen zorgen om rundvlees door ontdekte BSE-koe
  11. WUR-hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen: 'Risico's voedselveiligheid voorspellen'
  12. Birgit Loos volgt Robert van Gorcom op bij WFSR
  13. Zijstromen hergebruiken? Intelligente tool schat de processingkosten
  14. Niet-destructieve analyse van versproducten: Kijken, kijken, maar niet aanraken
  15. Expertpanel: 'Versnelt het tekort aan medewerkers het robotiseringsniveau in de voedingsindustrie?'