
Masterclasses winterschool: verpakkingen, CSRD en Nutri-Score
Voor foodprofessionals die bezig zijn on het voedselsysteem duurzamer, gezonder en eerlijker te maken, organiseert Schuttelaar & Partners op 11 en 12...
Voor foodprofessionals die bezig zijn on het voedselsysteem duurzamer, gezonder en eerlijker te maken, organiseert Schuttelaar & Partners op 11 en 12...
KENNISPARTNER - Mede door de jaarlijkse Verspillingsvrije Week staat het thema voedselverspilling bij bedrijven steeds beter op de kaart. Bij de...
KENNISPARTNER - Energie is duurder geworden. De torenhoge energieprijzen kosten het bedrijfsleven 22 miljard euro. Voor ieder Nederlands bedrijf is...
KENNISPARTNER - Begin april kondigde Albert Heijn de lancering van een nieuwe concept aan: AH Verpakkingsvrij. Tessel Kans van Schuttelaar & Partners...
COLUMN - In de Week zonder Vlees werden we dit jaar opgeroepen om ook geen zuivel te nuttigen. Dat was voor mij aanleiding voor een beroepsmatig...
Nederlanders willen wel veel betalen voor geïmporteerde vis, maar de 'eigen' lokaal gevangen vis uit de Noordzee, gaat vooral voor lagere prijzen de...
KENNISPARTNER - Aan het begin van het nieuwe jaar ziet Suzanne van der Pijll van Schuttelaar & Partners veel berichten langskomen met de...
Duurzaamheid in food lijkt helaas een dusdanig breed containerbegrip te worden dat versnippering dreigt in de initiatieven. Noodzakelijke impact...
KENNISPARTNER – Duurzaamheid in de voedselsector: de urgentie en de vraag neemt toe naar verduurzaming in de gehele food supply chain, van de boeren...
KENNISPARTNER – Waterhergebruiken. Is dat nou echt nodig en wat levert het nou daadwerkelijk op? Vragen die niet zo een, twee, drie te beantwoorden...