• Nieuwsbrieven
  • Magazine
  • Events
  • Vacatures
  • Over VMT
InloggenAbonneren
VMT
VMT
AbonnerenInloggen
  • voedselveiligheid
  • wetgeving
  • r&d
  • duurzaamheid
  • foodtrends
  • belgië
  • economie & bedrijven
  • mensen & loopbaan
  • marketing & consument
  • voeding & gezondheid
  • technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Magazine
  • Events
  • Vacatures
  • Over VMT
VMT
VMT
  • voedselveiligheid
  • wetgeving
  • r&d
  • duurzaamheid
  • foodtrends
  • belgië
  • Meer thema's...
    • economie & bedrijven
    • mensen & loopbaan
    • marketing & consument
    • voeding & gezondheid
    • technologie & techniek
    • Product & Bedrijfsnieuws

Lezingen

Alles over lezingen
Paul in 't Veld, NVWA.

Zo kijkt NVWA naar Infoblad 85 (tips en video)

Ook in 2022 zijn er nieuwe wijzigingen in Infoblad 85. Welke wijzigingen zijn dat? Hoe kijkt de NVWA naar Infoblad 85? Tijdens deze lezing leer je...

Tijn Bonnemaijers, Terbeke: “Ik heb met de QA-managers ook gekeken naar wat dan die sterke en positieve voedselveiligheidscultuur moet zijn. Waar willen we naartoe? Wat is die stip op die horizon? (Robin Britstra Fotografie)

Zo borg je een sterke voedselveiligheidscultuur (video)

Een sterke voedselveiligheidscultuur is de basis voor het produceren van veilige voedingsmiddelen. Maar wat is een sterke voedselveiligheidscultuur?...

Sanne Stroosnijder geeft tijdens het Food Safety Event 7 tips hoe bedrijven voedselverspilling kunnen verminderen

7 tips om als producent 20 tot 30 procent voedselverspilling tegen te...

Wereldwijd wordt zo’n derde van ons voedsel verspild. Volgens Sanne Stroosnijder, programmamanager voedselverspilling bij Wageningen Food & Biobased...

Meer lezingen
Zo implementeer je een voedselveiligheidscultuur. Dit zijn 8 tips (video)

Zo implementeer je een voedselveiligheidscultuur. Dit zijn 8 tips...

Het is al enige tijd bekend dat een voedselveiligheidscultuur essentieel is om levensmiddelenproductie veilig uit te voeren om veilige levensmiddelen...

Wat zijn de fijne kneepjes om de productie brandschoon en Listeria buiten de deur te houden?

VMT Summerclass QA 8: Listeria beheersen - praktische reinigingstips...

Een gebrekkige reiniging en desinfectie kan zorgen voor een uitbraak van Listeria monocytogenes. Dat is het laatste wat je wilt als producent van...

VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij

VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij

Voedselinfecties door virussen komen vaker voor dan men denkt. Alleen al in Nederland worden jaarlijks honderdduizenden mensen ziek van norovirussen....

Meer lezingen
  1. Dit komt er kijken bij een Novel Foods aanvraag: tips vanuit de industrie

  2. NVWA: 'Allergeneninformatie moet beter bij horeca, supermarkt en bakker'

  3. Stappenplan: zo pas je een etiket aan bij benodigde wijzigingen

  4. Einde aan misleidende duurzaamheidsclaims? Deze gids en checklist moeten duidelijkheid geven

  5. Verordening 1169/2011 ‘op de schop’: dit betekent het voor de voedingsindustrie

  6. Agitatie om allergenenregels? Praktische tips om ermee te dealen

  7. Wat is de definitie van ‘plantaardig’? Nieuwe norm moet duidelijkheid geven

  8. Europese Commissie over Farm to Fork: ‘De transitie naar een duurzaam voedselsysteem is urgent’

Bekijk vacatures

VMT Podcast

Kennisgebieden

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit
  • Wetgeving & Toezicht
  • Duurzaamheid & MVO
  • Ingrediënt & Product
  • Technologie & Techniek
  • Voeding & Gezondheid
  • Marketing & Consument
  • Mensen & Loopbaan
  • Economie & Bedrijven
  • Product & Bedrijfsnieuws

Uitgelicht

  • Agenda
  • Lezingen
  • Podcasts
  • Video
  • Kennis uit de markt
  • Startup belicht
  • Digitaal Magazine
  • Nieuwsbrieven

Service

  • Abonneren
  • Contact
  • FAQ
  • Adverteren
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Boeken

  • Microbiologie

VMT is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen