VMT
VMT
Nieuwe CFSO van NVWA Bernadette Ossendorp is  keynote op Food Safety Event: dit zijn de speerpunten binnen handhaving

Nieuwe CFSO van NVWA Bernadette Ossendorp is keynote op Food Safety Event: dit zijn de speerpunten binnen handhaving

Per 1 oktober is de nieuwe en langverwachte Chief Food Safety Officer (CFSO) Bernadette Ossendorp gestart bij de NVWA. Waar staat haar rol als CFSO voor en waar gaat ze zich mee bezig houden? Dat licht ze zelf toe tijdens VMT's Food Safety Event waar ze als key note acte de présence geeft.

Nieuwe CFSO van NVWA Bernadette Ossendorp is  keynote op Food Safety Event: dit zijn de speerpunten binnen handhaving
Bernadette Ossendorp is per oktober benoemd tot de nieuwe CFSO van de NVWA.

Waar staat een CFSO voor? Wat moet er volgens Bernadette Ossendorp snel op de agenda komen bij de NVWA als het om de handhaving van de voedselveiligheid in Nederland gaat? Je kunt het Bernadette Ossendorp zelf horen vertellen tijdens VMT’s Food Safety Event op donderdag 3 november.

Agenda handhaving voedselveiligheid

Dr. Bernadette Ossendorp, afkomstig van het RIVM waar ze hoofd van de afdeling Kwaliteit van Zorg & Gezondheidseconomie bij het centrum Voeding, Preventie en Zorg was, zal op 3 november tijdens het Food Safety Event verder een doorkijkje geven naar wat de NVWA de komende jaren van belang vindt op het gebied van handhaving. Maar de vraag is ook omgekeerd: Wat zou de CFSO volgens jou zo snel mogelijk op de agenda moeten zetten? En wat kan de voedingsindustrie zelf doen? Ook daar zal ze op in gaan.