Staat de Food Safety Update al in jouw agenda?

Staat de Food Safety Update al in jouw agenda?

Op 5 oktober 2021 word je tijdens de Food Safety Update door experts online bijgepraat over actualiteiten in voedselveiligheid, recalls en allergenwetgeving.

Wat zijn de belangrijkste topics voor de overheid op dit moment op het gebied van voedselveiligheid? Hoe zit het met de nieuwe aanstaande beleidsregel waarin staat dat levensmiddelenbedrijven producten binnen 4 uur in keten moeten kunnen traceren? Wat beweegt er op belangrijke onderwerpen zoals recalls en allergenenmanagement? Op deze vragen geeft deelname aan de online Food Safety Update van VMT het antwoord.

Up-to-date door experts

Word in één ochtend bijgepraat door onder meer Silvia Gawronski, associate partner bij Van Traa Advocaten, Annemieke Hoogeveen, senior beleidsmedewerker voedselveiligheid van het Ministerie van VWS en Marjan Ravenhorst, levensmiddelentechnoloog en auteur Praktijkgids allergenen.

De Food Safety Update is een live online event op 5 oktober 2021 over voedselveiligheid. Gedurende het sterke online programma worden livestream reportages, webinars, presentaties en paneldebatten met elkaar afgewisseld. Daarnaast is er volop gelegenheid om virtueel te netwerken in de ronde tafels.

Laat je online in 4 uur bijpraten over belangrijke food safety actualiteiten en schrijf je nu in!

Annemiek Jorritsma

Annemiek Jorritsma

Redacteur

Annemiek Jorritsma (1974) is sinds september 2021 toegetreden tot het redactieteam van VMT en Bakkerswereld. Na 13 jaar te hebben gewerkt als redacteur voor Logistiek.nl maakte zij de overstap naar de wereld van voedingsmiddelen. Een branche die haar niet vreemd is. In 1997 studeerde Annemiek af in de studierichting Agrologistiek aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Ze startte haar carrière in de voedingsmiddelen (Meneba, nu Dossche Mills) en de retail (Ahold) en dienstverlening (Vos Logistics) in verschillende transport- en projectfuncties.

Tussen 2008 en 2012 heeft ze journalistieke kennis opgedaan aan de Hogeschool Utrecht op het moment dat ze de carrièreswitch maakte naar het redacteursvak en ging werken voor Logistiek.nl. Eerst bij de uitgeverij Reed Business, gevolgd door Vakmedianet.

Annemiek is een ervaren content specialist met een brede blik en een onderzoekende instelling. Een verbinder met een passie voor kennisoverdracht.
Zij richt zich binnen VMT op de thema's Voedselveiligheid & Kwaliteit en Technologie & Techniek.