Staat de Food Safety Update al in jouw agenda?

Op 5 oktober 2021 word je tijdens de Food Safety Update door experts online bijgepraat over actualiteiten in voedselveiligheid, recalls en allergenwetgeving.

Wat zijn de belangrijkste topics voor de overheid op dit moment op het gebied van voedselveiligheid? Hoe zit het met de nieuwe aanstaande beleidsregel waarin staat dat levensmiddelenbedrijven producten binnen 4 uur in keten moeten kunnen traceren? Wat beweegt er op belangrijke onderwerpen zoals recalls en allergenenmanagement? Op deze vragen geeft deelname aan de online Food Safety Update van VMT het antwoord.

Up-to-date door experts

Word in één ochtend bijgepraat door onder meer Silvia Gawronski, associate partner bij Van Traa Advocaten, Annemieke Hoogeveen, senior beleidsmedewerker voedselveiligheid van het Ministerie van VWS en Marjan Ravenhorst, levensmiddelentechnoloog en auteur Praktijkgids allergenen.

De Food Safety Update is een live online event op 5 oktober 2021 over voedselveiligheid. Gedurende het sterke online programma worden livestream reportages, webinars, presentaties en  paneldebatten met elkaar afgewisseld. Daarnaast is er volop gelegenheid om virtueel te netwerken in de ronde tafels.

Laat je online in 4 uur bijpraten over belangrijke food safety actualiteiten en schrijf je nu in!

Dit vind je misschien ook interessant