
Een andere naam en een andere grondstof: Fumi Ingredients werd Revyve en de microalg werd biergist. De ontwikkelde technologie om eiwit uit...
Een andere naam en een andere grondstof: Fumi Ingredients werd Revyve en de microalg werd biergist. De ontwikkelde technologie om eiwit uit...
Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2035 minstens 20 procent minder drinkwater verbruiken. Experts van Bilfinger Tebodin vrezen echter dat...
Sinds Too Good To Go actief in Nederland is zijn 2000 bakkers aangesloten. Ook in België stijgt dit aantal. Daar doen inmiddels meer dan 1200 bakkers...
Wageningen Food Safety Research (WFSR) heeft met Birgit Loos een nieuwe algemeen directeur gevonden die graag vragen stelt. Nieuwsgierigheid en de...
Hugo Pol, Group QA-manager bij vleesverwerker Vion, is trots op zijn sector. Vlees loopt als een rode draad door zijn leven. In dit artikel vertelt...
Voedselproducenten moeten sinds januari producten als vis, vlees en eieren verplicht controleren op PFAS. In de nieuwe wetgeving is de toegestane...
Groentesnijderij Vezet wilde als elk bedrijf aan de slag met duurzaamheid. Hun grootste klant Albert Heijn vroeg hen om hun CO2-footprint in kaart te...
“We hebben het chocoladeproces opnieuw ontworpen: van teelt tot roosteren. Zo kunnen we in deze tweede generatie chocolade minder suiker toevoegen en...
Amerikaanse startup Peelon verlengt de houdbaarheid van groente en fruit door middel van een coatingspray en een bio-afbreekbare verpakking. Op deze...
Startup BettaF!sh maakt een plantaardige variant voor bliktonijn. Dit maakt de startup van verschillende soorten zeewier. BettaF!sh wil uiteindelijk...