1. Ingrediëntentrends spotten op Intrafood:24
  2. 'Discussie over ultrabewerkte voeding hindert de voortgang in herformulering'
  3. Gezondheid kant-en-klaarmaaltijden blijft punt van zorg, maar supermarkten sleutelen eraan
  4. Consumentenbond over zoutgehalte maaltijdmixen: 'fabrikanten hebben daar lak aan'
  5. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  6. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  7. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  8. Voor abonneesHoe start je met NAPV productverbetering? 6 tips uit de praktijk
  9. 'We krijgen weer meer vragen over smaak dan over zoutreductie mede vanwege Nutri-Score'
  10. Handig overzicht: zo werken deze 4 producenten aan NAPV-productverbetering
  11. Van kaas naar wei naar plantaardig: 'Eiwittransitie startte lang voor huidige trend'
  12. Hier zijn de productontwikkelaars van Unilever mee bezig: van vetvrije mayonaise tot algeneiwit
  13. Consumentenbond: 'Veel vegaburgers bevatten te veel zout'
  14. Zo werkt NS Retail aan herformulering: 'Het is spannend om aan hardlopers te sleutelen'
  15. Belgische Testaankoop baalt van 'ultrabewerkte' veggieburgers
  1. Vraag naar zeezout zonder E-nummers stijgt
  2. Voor abonneesMeergranenbrood Lidl scoort hoge ogen door zoutreductie maar is minder van smaak
  3. Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium, meer…?
  4. Voedingscentrum: 'Veel verschil in zout- en suikergehaltes barbecuesauzen'
  5. Cressen-keizer Rob Baan trekt van leer: 'Voedingsindustrie wordt steeds gewetenlozer'
  6. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  7. Onderzoekslab: 'Belangen industrie spelen hoofdrol bij gesprekken met VWS over productverbetering'
  8. Gouden Tavola's voor innovaties opnieuw uitgereikt
  9. Unilever maakt vet-, zout- en suikerscore in producten inzichtelijker
  10. RIVM stelt nieuwe richtlijnen voor herformulering
  11. RIVM: Volwassenen krijgen minder, maar nog steeds te veel zout binnen
  12. Consumentenbond wil strengere regels voor pakjes en zakjes: zitten vol zout, meel en suiker
  13. GoodMills Innovation komt naar Nederland, richt zich ook op plantaardige vleesvervangers
  14. Rapport: bijna helft wereldbevolking is ondervoed of te zwaar
  15. Monitor herformulering RIVM: Dit is er veranderd in het zout-, vet- en suikergehalte van voedingsmiddelen