Inschrijven voor de webinar: 'Hoe het juiste inzicht in je fabriek zorgt voor winstgroei'

Inschrijven voor de webinar: 'Hoe het juiste inzicht in je fabriek zorgt voor winstgroei'

Onderzoek* van Aptean toont aan dat technologie van cruciaal belang is om succesvol te zijn in de voedings- en drankensector. Productiebedrijven verwachten een winstgroei tot 30% wanneer zij processen en taken hebben geautomatiseerd, ten opzichte van bedrijven die veelal handmatig werken.

Verkrijg end-to-end inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt. Stroomlijn en optimaliseer je productieomgeving, zodat je altijd direct kunt inspelen op veranderende eisen van wet- en regelgeving en de wensen van de consument.

Webinar 29 februari | Hoe het juiste inzicht in je fabriek zorgt voor winstgroei

Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk in je productiebedrijf? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren? Dat vraagt om een langetermijnvisie op digitalisering. Het hebben van die visie en het opbouwen van een IT-infrastructuur voor de lange termijn, zorgt dat je als productiebedrijf een krachtige basis hebt voor de toekomst. Ontdek tijdens het webinar op 29 februari meer over de meest effectieve langetermijnstrategieën voor je productiebedrijf. Dit is gebaseerd op best practices uit de sector. We gaan aan tafel met industrie experts van Agoria en Fries Lefevere van Aptean. Inschrijven kan via deze link.

Automatiseer en verbeter je productiebedrijf met een geïntegreerd softwareplatform

De juiste combinatie van softwareoplossingen zorgt ervoor dat gegevens naadloos tussen afdelingen en processen stromen, zodat je end-to-end inzicht hebt en werkt met één bron van waarheid.

Aptean's Food & Beverage softwareplatform is een volledig geïntegreerd en altijd up-to-date softwareplatform in de cloud. Het bestaat uit verschillende oplossingen (ERP, OEE, EAM, MES, PLM, BI) die zijn ontwikkeld voor de unieke uitdagingen van de Food & Beverage sector. Ontdek hoe deze verschillende technologieën krachtig in één platform samenwerken. Het doel is om de operationele efficiëntie te verhogen, naleving te garanderen en te zorgen voor die tevreden klant.

*Aptean deed in samenwerking met onderzoeksbureau B2B International onderzoek onder de Nederlandse en Belgische voedings- en drankensector, met als resultaat het 2024 Trendrapport.

Dit artikel is gesponsord door Aptean.

Inschrijven voor de webinar: 'Hoe het juiste inzicht in je fabriek zorgt voor winstgroei'

Inschrijven voor de webinar: 'Hoe het juiste inzicht in je fabriek...

Onderzoek* van Aptean toont aan dat technologie van cruciaal belang is om succesvol te zijn in de voedings- en drankensector. Productiebedrijven...

15-05-2024 | Food Tech Event Mikrocentrum

15-05-2024 | Food Tech Event Mikrocentrum

Mikrocentrum organiseert 15 en 16 mei 2024 de vakbeurs Food Technology onder een nieuwe naam: Food Tech Event. Met deze nieuwe naam legt Mikrocentrum...

Stefan Droogendijk: “De traditionele kwaliteitscontroles met een pen en een hele stapel papier behoren zo tot het verleden.”

Trending 2024 | Normec Foodcare: 'Voedselkwaliteit objectief...

"We willen dat alle mensen onbezorgd kunnen genieten van goed en veilig eten." Die missie staat prominent op de website van Normec Foodcare. Normec...

Joris Kolff, Director Food & Beverage en Martijn Pattje, Vice President Sales, Europe.

Trending 2024 | Aptean: 'Hogere winstverwachting voor foodbedrijven...

Aptean kijkt vooruit. Afgelopen augustus deed het softwarebedrijf, samen met onderzoeksbureau B2B International, onderzoek naar de...

Welke rol speelt technologie in de voedingstransitie?

Welke rol speelt technologie in de voedingstransitie?

De overgang naar meer plantaardige voeding vereist niet alleen een breed scala aan plantaardige grondstoffen en ingrediënten. Ook technologische...

De toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector

De toekomst van NIR-technologie in de alternatieve eiwitten sector

Terwijl de wereld zich buigt over duurzame voeding, staat de sector van alternatieve eiwitten in de schijnwerpers, balancerend tussen innovatie en...

Remko Vogelenzang, directeur Bobeldijk Food Group.

Plantaardige productie vereist specifieke afstemming machinerie

Begin 2020 is Bobeldijk Food Group in Deventer volledig overgegaan op de productie van vegan producten. Het van origine vleesbedrijf werd omgebouwd...

De E.coli bacterie. Als je deze bacterie vindt dan kan dat ook betekenen dat andere darmpathogenen aanwezig zijn in de productie, Salmonella bijvoorbeeld.

Beheersing omgevingspathogenen toegevoegd aan autocontrolegidsen

De module 'Beheersing van omgevingspathogenen in de voedingsindustrie', opgesteld door Fevia en haar sectoren, is een toevoeging voor alle...