
Interpom legt nadruk op de verantwoordelijkheid van de hele keten
Met het thema ‘Towards a healthy growth’ legt de beurs Interpom de nadruk op de verantwoordelijkheid van iedere schakel in de keten om samen te...
Met het thema ‘Towards a healthy growth’ legt de beurs Interpom de nadruk op de verantwoordelijkheid van iedere schakel in de keten om samen te...
Tijdens de vijfde industriële revolutie zal de traditionele scheiding tussen mens en technologie langzaamaan wegvallen. De mens zorgt voor...
Aviko – onderdeel van Royal Cosun – opent een nieuwe fabriek voor diepvriesfrites en aardappelproducten in Poperinge, in het Belgische...
Copacker Barias, Bedrijf van het Jaar 2022, groeit mee met haar klanten op de internationale markt. In 2025 zal het aantal medewerkers verdubbeld...
Er worden in de voedingsindustrie steeds hogere eisen gesteld aan het eindproduct. Ook de randvoorwaarden zoals energieprijzen en milieu-eisen worden...
Digitalisering is een duidelijk speerpunt dat deel uitmaakt van het duurzaamheidsbeleid waar voedingsbedrijven aan bouwen. Soft- en hardware...
Om ook met kleine hoeveelheden (eiwitrijke) grondstoffen innovatief te experimenteren krijgt de Food Pilot in Melle een unieke extra ruimte met...
Een ERP-systeem is het centrale zenuwstelsel van zuivelbedrijven. Als deze bedrijven voor de keuze van een ERP-systeem staan, zijn er volgens Jorn...
VMT presenteert de resultaten van het eigen onderzoek 'Partner of Choice'. Met welke leveranciers doet de voedingsindustrie het liefst zaken? Van...
De bakkerijsector staat voor grote uitdagingen. Een van de belangrijkste is de krapte op de arbeidsmarkt. Industriële en ambachtelijke bakkers...