Grootste Duitse foodbeurs Anuga krijgt nieuwe baas

Grootste Duitse foodbeurs Anuga krijgt nieuwe baas

Koelnmesse heeft Jan Philipp Hartmann aangesteld als nieuwe directeur van Anuga in het Duitse Keulen. Hartmann gaat Stefanie Mauritz vervangen per 1 april 2023.

Hartmann werkt sinds 2016 bij Koelnmesse. Jarenlang opereerde hij als salesmanager voor de zoetwarenbeurs ISM Middle East en de ISM in Duitsland. Vanaf 2019 werd hij directeur van ISM Middle East. Vanuit die rol begeleidde hij ook de rebranding van zoetwarenbeurs Yummex naar ISM in het Midden-Oosten. Na Dubai zal Hartmann zich tijdens zijn nieuwe functie focussen op de organisatie van de Anuga-beurs in Keulen.

Internationale ervaring

"We zijn erg blij dat we een getalenteerde professional uit onze eigen organisatie hebben gevonden voor één van onze grootste wereldwijde beurzen. Anuga zal enorm profiteren van Jan Philipp Hartmann's internationale ervaring en zijn passie voor de wereld van evenementen”, verteld Gerald Böse, voorzitter van de raad van bestuur.

‘Anuga verder uitbreiden’

Hartmann zegt bij de aanstelling als directeur ernaar te streven om Anuga neer te zetten als ‘vakbeurs van wereldklasse’. Daarbij zet Hartmann in op onderscheiden van de concurrentie en het organiseren van meer evenementen.

Lees meer over