
Een goede voedselveiligheidscultuur neerzetten: ga er maar aanstaan als beginnend of zelfs gevorderd kwaliteitsprofessional. Niet zelden loop je...
Een goede voedselveiligheidscultuur neerzetten: ga er maar aanstaan als beginnend of zelfs gevorderd kwaliteitsprofessional. Niet zelden loop je...
Grisja Lobbestael zal vanaf 1 maart Dirk Torfs opvolgen als nieuwe directeur van Flanders Make. Torfs treedt wegens gezondheidsredenen terug bij het...
Pomuni Frozen en Barry Callebaut kregen onlangs de Factory of the Future 2023 award. Eerstgenoemde producent van aardappelproducten automatiseerde de...
Koelnmesse heeft Jan Philipp Hartmann aangesteld als nieuwe directeur van Anuga in het Duitse Keulen. Hartmann gaat Stefanie Mauritz vervangen per 1...
Heidy den Besten is benoemd tot persoonlijk hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen, onderdeel van de leerstoelgroep Levensmiddelenmicrobiologie...
Unilever heeft Hein Schumacher aangesteld als nieuwe CEO. Schumacher zal Alen Jope vervangen. Jope kondigde in september 2022 aan met pensioen te...
SVO vakopleiding food en Kobus Personeel & Organisatie hebben in Barendrecht een virtual reality (VR) opleidingslocatie geopend voor werknemers in de...
Een sterke voedselveiligheidscultuur is de basis voor het produceren van veilige voedingsmiddelen. Maar wat is een sterke voedselveiligheidscultuur?...
Jantine Heemskerk, de huidige commercieel directeur wordt de nieuwe algemeen directeur van Heemskerk fresh & easy. VMT sprak met de kersverse...
Samen met DNV zullen Heineken en Barilla vertellen waarom en hoe zij diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) binnen hun organisatie benaderen en...