KTBA en Syncforce gaan samenwerken

KTBA en Syncforce gaan samenwerken

KTBA en SyncForce zijn een samenwerking aangegaan. Doel van deze samenwerking is om de foodsector efficiënt productinformatiebeheer te kunnen bieden.

Zo kunnen productinnovaties sneller worden gelanceerd en kosten worden bespaard, claimen de twee bedrijven in een persbericht.

"Levensmiddelenproducenten willen snel nieuwe en verbeterde producten op de markt brengen. Hiervoor moet de productinformatie worden gedeeld met retailers. Dit was een arbeidsintensief proces, maar nu kan met één druk op de knop de informatie naar de databasesystemen van alle klanten worden gecommuniceerd", aldus SyncForce en KTBA.

KTBA en SyncForce

KTBA adviseert en ondersteunt producenten en retailers in de levensmiddelenindustrie bij alle kwaliteitsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Het bedrijf is onderdeel van Mérieux NutriScience. SyncForce is een softwaresysteem dat productontwikkeling verbindt met de distributie van productinformatie. Meer informatie hier.

Willem Paul de Mooij

Willem Paul de Mooij

Hoofdredacteur VMT

Willem Paul de Mooij is hoofdredacteur van VMT. Binnen VMT schrijft hij vooral over het thema Voedselveiligheid & Kwaliteit.