nieuws

Mérieux NutriSciences neemt KTBA Compliance Group over

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Mérieux NutriSciences heeft alle aandelen van de KTBA Compliance Group overgenomen.

Mérieux NutriSciences neemt KTBA Compliance Group over

Mérieux ziet vooral de versterking in de consultancy, trainingen en software die de aankoop van KTBA met zich meebrengt. KTBA heeft 180 medewerkers in Nederland en België die actief zijn in voedselveiligheid en kwaliteit. Ze adviseren producenten en retailers bij kwaliteitsvragen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

KTBA en Mérieux vullen elkaar strategisch aan, melden de bedrijven. KTBA wil internationaal verder groeien en Mérieux heeft de wens om in 24 landen op termijn diensten van KTBA aan te gaan bieden, zoals foodsafety-consultancy en labelcompliance.

Breder aanbod

Ron Besseling van KTBA: “Door toetreding tot het netwerk van Mérieux wordt het aanbod voor onze klanten breder.” Philippe Sans, President & CEO van Mérieux NutriSciences: “Deze acquisitie is volledig in lijn met onze strategische roadmap en illustreert onze inzet om niet alleen testen te bieden, maar ook om onze klanten in de hele waardeketen te ondersteunen.”

Reageer op dit artikel