1. Zoutreductie in kant-en-klaarmaaltijden krijgt vorm in NAPV
  2. GesponsordMagnesiumzout draagt bij aan het in balans brengen van de mineraalhuishouding
  3. Ingrediëntentrends spotten op Intrafood:24
  4. 'Discussie over ultrabewerkte voeding hindert de voortgang in herformulering'
  5. Gezondheid kant-en-klaarmaaltijden blijft punt van zorg, maar supermarkten sleutelen eraan
  6. Consumentenbond over zoutgehalte maaltijdmixen: 'fabrikanten hebben daar lak aan'
  7. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  8. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  9. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  10. Voor abonneesHoe start je met NAPV productverbetering? 6 tips uit de praktijk
  11. 'We krijgen weer meer vragen over smaak dan over zoutreductie mede vanwege Nutri-Score'
  12. Handig overzicht: zo werken deze 4 producenten aan NAPV-productverbetering
  13. Van kaas naar wei naar plantaardig: 'Eiwittransitie startte lang voor huidige trend'
  14. Hier zijn de productontwikkelaars van Unilever mee bezig: van vetvrije mayonaise tot algeneiwit
  15. Consumentenbond: 'Veel vegaburgers bevatten te veel zout'
  1. Zo werkt NS Retail aan herformulering: 'Het is spannend om aan hardlopers te sleutelen'
  2. Belgische Testaankoop baalt van 'ultrabewerkte' veggieburgers
  3. Vraag naar zeezout zonder E-nummers stijgt
  4. Voor abonneesMeergranenbrood Lidl scoort hoge ogen door zoutreductie maar is minder van smaak
  5. Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium, meer…?
  6. Voedingscentrum: 'Veel verschil in zout- en suikergehaltes barbecuesauzen'
  7. Cressen-keizer Rob Baan trekt van leer: 'Voedingsindustrie wordt steeds gewetenlozer'
  8. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  9. Onderzoekslab: 'Belangen industrie spelen hoofdrol bij gesprekken met VWS over productverbetering'
  10. Gouden Tavola's voor innovaties opnieuw uitgereikt
  11. Unilever maakt vet-, zout- en suikerscore in producten inzichtelijker
  12. RIVM stelt nieuwe richtlijnen voor herformulering
  13. RIVM: Volwassenen krijgen minder, maar nog steeds te veel zout binnen
  14. Consumentenbond wil strengere regels voor pakjes en zakjes: zitten vol zout, meel en suiker
  15. GoodMills Innovation komt naar Nederland, richt zich ook op plantaardige vleesvervangers