VMT
VMT
Jubileumjaar kwaliteitsopleiding HAS gaat binnenkort van start

Jubileumjaar kwaliteitsopleiding HAS gaat binnenkort van start

De scholen beginnen weer. Zo ook de opleidingen voor werkenden in het kwaliteitsvak. Voor het 10e jaar start op 27 september de Leergang Quality and Business Improvement (QBIF) aan de HAS in Den Bosch. Aanmelden kan nog.

Jubileumjaar kwaliteitsopleiding HAS gaat binnenkort van start

Ben jij benieuwd hoe collega-kwaliteitsmanagers omgaan met bepaalde vraagstukken? En wil jij leren hoe kwaliteitsvraagstukken worden aangepakt binnen verwante sectoren? In de Leergang Quality and Business Improvement (QBIF) ga je kwaliteitsprocessen nog efficiënter en beter inrichten door niet alleen te leren van docenten maar ook van andere kwaliteitsmanagers, zo beloofd de deeltijdstudie aan de HAS in Den Bosch.

Praktijkervaringen uitwisselen

“Wat uniek is aan deze leergang is dat cursisten hier ook van elkaar leren. Een docent introduceert het onderwerp en vervolgens wisselen cursisten praktijkervaringen uit. Het is namelijk ontzettend interessant om te horen hoe ze in een andere sector een bepaald vraagstuk aanpakken. Hoe het ook anders kan”, vertelt Jac Giesen, cursusleider en één van de docenten betrokken bij QBIF.

Leren moet op werken lijken


De leergang QBIF richt zich vooral op de toepassing, in de lessen wordt continu de vertaling naar het werkveld gemaakt. Of zoals Jac Giesen het zegt: “Leren moet op werken lijken.” De leergang QBIF is een samenwerking tussen HAS hogeschool en Normec. En brengt je naast theorie en praktijkervaringen ook op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Kijk voor meer informatie op de website van HAS Den Bosch.