nieuws

Hydac-groep neemt Elma op

Product & Bedrijfsnieuws

Leverancier van hydraulische componenten en systemen Hydac B.V. heeft de aandelen van Elma B.V. en zusterbedrijf Elro Srl opgekocht. Hydac verstevigt hiermee haar positie als totaalleverancier in aandrijftechniek.

Hydac-groep neemt Elma op

Elma was op zoek naar een strategische partner die paste bij haar bestaande visie om te kunnen groeien. Bij het bepalen van Elma’s lange termijnvisie was de belangrijkste afweging het garanderen van de continuïteit en doorgroeimogelijkheden zoals Elma B.V. die de afgelopen jaren heeft gekend.

Elma en Hydac bedienen voor een groot deel dezelfde klanten. Waar Hydac eerder de elektrotechniek moest uitbesteden kan de organisatie dit nu in eigen beheer uitvoeren.

Voormalig eigenaren Van Vulpen en Varel blijven aan als directeuren van de nieuwe Hydac-vestiging. De bedrijfsvoering zal blijven geschieden onder de huidige namen Elma en Elro, verrijkt met de Hydac-uitstraling en visie.

Reageer op dit artikel