
Op de shortlist van topprioriteiten voor elk voedings- en drankenbedrijf staan het leveren van producten van hoge kwaliteit, het waarborgen van de...
Op de shortlist van topprioriteiten voor elk voedings- en drankenbedrijf staan het leveren van producten van hoge kwaliteit, het waarborgen van de...
Steeds meer voedingsmiddelenproducenten zijn na de studiefase klaar voor de implementatie van duurzame maatregelen. Echter kunnen ze een aantal...
Minister van Landbouw en Voeding Jo Brouns stelde op 29 november een nieuwe ambitieuze en breed gedragen strategietekst voor op de Vlaamse voedseltop...
Een 20-tal Belgische organisaties uit de brede voedselketen, waaronder Fevia, werken actief samen rond concrete voorstellen voor een nieuw...
VMT sprak begin september met duurzaamheidsmanager Gillian Herpers van de FNLI. Ze zit sinds begin van dit jaar op deze functie en het was tijd voor...
COLUMN- Het is mooi om bij een bedrijf als Remia te zien dat voedselveiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Het uitgangspunt blijft om...
Als netto elektriciteitsproducent speelt de Vlaamse land- en tuinbouw, in het bijzonder onze glastuinbouw, een belangrijke maatschappelijke rol. De...
In de recent vernieuwde BRCGS Global Standard Food Safety is voor het eerst een vereiste opgenomen voor de zogenoemde ‘commissioning’ van nieuwe...
“Ingrediënten hebben alles met technologie te maken”, zegt Philippe Snick. "Dit wordt in de voedingsindustrie in België in tegenstelling tot in...
Alan Jope, CEO van Unilever, kondigt aan per eind 2023 met pensioen te gaan. Jope is dan 5 jaar CEO geweest van het levensmiddelenconcern. Unilever...