1. Young QA: 'Hoe blijf je voortdurend op de hoogte van alle wetgeving binnen en buiten de EU?'
  2. Directeur FSSC over audits: 'Het proces is ouderwets, we kunnen veel meer met data en AI'
  3. Gaat duurzaamheid hand in hand met voedselveiligheid en kwaliteit? Zes overeenkomsten op een rij
  4. Voor abonneesHoe DOC Kaas de kwaliteit live controleert met vision-technologie
  5. Young QA: '100 procent voldoen aan de eisen, hoe doe je dat?'
  6. NVWA: illegale slachterij op heterdaad betrapt
  7. LTO: vaccin tegen blauwtongvirus goedgekeurd
  8. Voor abonneesAnuga FoodTec: Zo kun je aan de slag met AI in de fabriek
  9. Young QA: 'Wat zijn tips voor het digitaliseren van registraties en de validatie hiervan?'
  10. Absorptiepad met koolstoflaag gaat geur en voedselverspilling tegen
  11. Voor abonneesProducenten metaaldetectoren geven tips na recall: 'Je kunt nooit elk deeltje detecteren'
  12. Recalls België 2023 in beeld: ruim 300 meldingen in een jaar
  13. 'Kwaliteitspremie en de chocoladebonus zijn tot 5 maanden extra inkomen voor de cacaoboer'
  14. Verdeelde reacties QA op aangepaste NVWA meldwijzer: 'Het geeft meer vragen dan verduidelijking'
  15. Voor abonneesWebinar terugkijken: Minder vocht in productie is meer voedselveiligheid
  1. Voor abonneesRecalls Nederland 2023 in beeld: allergenen nog steeds met kop en schouders bovenaan
  2. Young QA: 'Hoe ga je om met hogere werkdruk door toenemende vraag naar QA'ers?'
  3. Voor abonneesDe hete aardappel PFAS: hoe krijgen we er grip op en hoe beoordelen we de risico's? (video)
  4. Safe met Michelle: Op naar een beter 2024
  5. Terugblik: het Food Safety Event 2023 in beeld
  6. Voor abonneesZo verloopt Tony's Chocolonely's weg naar certificering: 'Voedselveiligheid is het hoofddoel'
  7. Voor abonnees5 tips van QA'ers voor goede implementatie van de voedselveiligheidscultuur
  8. Voor abonneesAudit prestigekindje QA? Dit eisen verschillende certificeringen qua voedselveiligheidscultuur
  9. Biofilm-imitatie kan reinigingsproces versnellen
  10. Voor abonneesQA'ers over voedselveiligheidscultuur tijdens audits: 'Het is lastig een abstract begrip tastbaar te maken'
  11. Paneldiscussie: Hoe werkt een voedselveiligheidscultuur?
  12. Voor abonneesAudit goed voorbereid? 'Je kunt onmogelijk 100% compliant zijn'
  13. Schimmels en mycotoxinen op de loer door klimaatverandering?
  14. Voor abonneesAmsterdamse augurkenkoning gaat los op audits: 'Eisen slaan door'
  15. Young QA: 'Hoe vind je de juiste balans tussen presteren op je werk en persoonlijke ontwikkeling?'