Waarom foodproducenten biotech zo keihard nodig hebben (podcast)
De foodsector zet zichzelf 1-0 achter als Europa vast blijft houden aan de zware regelgeving rondom biotech gewassen. Met veelbelovende technieken...
De foodsector zet zichzelf 1-0 achter als Europa vast blijft houden aan de zware regelgeving rondom biotech gewassen. Met veelbelovende technieken...
Vleesvervangers zijn de afgelopen paar jaar flink in populariteit gestegen. Daarmee is ook de kwaliteit en variatie toegenomen. Tegelijkertijd...
Innova Market Insights over de top 10 trends van 2022. Global Insights director Lu-Ann Williams ging tijdens het online seminar Food Future Update in...
In dit artikel een overzicht van de recalls van voedingsmiddelen in de Belgische markt in oktober. Laatste wapenfeiten: onvermeld allergeen...
Startup Eleven begon bijna vijf jaar geleden met het brouwen van bier. Waar de startup begon met het brouwen van eigen recepturen bij andere...
Het eten van minder vlees en vis is een veelbesproken onderwerp. Dat is ook visssticks fabrikant Iglo niet ontgaan. Het bedrijf komt met vegetarische...
Het pakje kipfilet in het supermarktschap van exact 300 gram: een vast gewicht voor een vaste prijs. Pluimveeverwerkingsbedrijven worden...
Albert Heijn introduceert zeven nieuwe ongesneden verspakketten en drie nieuwe gesneden verspakketten. Die bestaan uit herfstgerechten zoals...
De verplichting van een veterinair gezondheidscertificaat voor de export van vlees en andere producten van dierlijke oorsprong van de Europese Unie...
Snackfabrikant Van Geloven opende in de productielocatie in Maastricht een nieuwe fabriekshal om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar...