VMT verfrist website

VMT verfrist website

De website van VMT is vernieuwd. Niet alleen de look and feel is anders, ook zijn er technische verbeteringen doorgevoerd voor meer gebruiksgemak op de mobiele telefoon.

Klik er eens doorheen en ontdek naast het nieuws onze achtergrondartikelen, podcasts en video’s binnen de belangrijkste thema’s:

Nog even dit…

Mocht je tips hebben voor de redactie of stuiten op problemen dan vernemen we dat graag van je via redactie.vmt@vakmedianet.nl

Lees meer over

Annemiek Jorritsma (1974) is freelance redacteur voor VMT. Zij richt zich op de programmacoördinatie van het jaarlijkse Food Safety Event en is sinds februari 2024 als hoofdredacteur ad interim verantwoordelijk voor de tweewekelijkse Thema Update Voedselveiligheid.
Zij voert haar werk als zelfstandige uit onder de naam Grip op Content.

Zijn BRCGS en IFS voedselveiligheidonwaardige schema's geworden?

Zijn BRCGS en IFS voedselveiligheidonwaardige schema's geworden?

COLUMN - In de wereld van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement klinken nu en dan ook kritische geluiden over de effectiviteit van bestaande...

Voedselveiligheid van vega en vlees in de spotlight (podcast)

Voedselveiligheid van vega en vlees in de spotlight (podcast)

Vroeger werd vooral vlees gezien als product met een verhoogd voedselveiligheidsrisico. Tegenwoordig zijn er juist steeds meer...

Onderzoekers linken kaasbedrijf aan dodelijke E. coli-uitbraak

Onderzoekers linken kaasbedrijf aan dodelijke E. coli-uitbraak

Volgens lokale gezondheidsautoriteiten in Groot-Brittannië is de uitbraakstam die is aangetroffen op een boerderij in verband gebracht met een E....

Belgische recalls en waarschuwingen maart: Allergeen ei in dumplings

Belgische recalls en waarschuwingen maart: Allergeen ei in dumplings

In dit overzicht lees je de Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van maart. De laatste wapenfeiten: Allergeen ei in dumplings en te hoog...

Zweeds onderzoek: wassen bladgroenten sluit Salmonella-besmetting niet uit

Zweeds onderzoek: wassen bladgroenten sluit Salmonella-besmetting...

In het najaar van 2022 vond in Zweden een uitbraak door Salmonella Tyhimurium plaats, waarvan de omvang uitvoerig is onderzocht om de bron te...

VMT 2 (2024): Ontwikkeling standaarden

VMT 2 (2024): Ontwikkeling standaarden

De wereld van voedselveiligheidsstandaarden en certificeringen staat niet stil. De scope van deze standaarden lijkt breder te worden; steeds vaker...

De Flexxomat van Flexxolutions is een desinfecterende mat die wordt geactiveerd zodra er overheen wordt gelopen of gereden.

Flexxomat zorgt voor optimale hygiëne bij Elite Neede

Bij Elite Neede, een Nederlandse producent van frituursnacks, sauzen en salades, speelt hygiëne een zeer belangrijke rol. Met een breed assortiment...

Finland onderzoekt verband tussen hepatitis E en de consumptie van metworst

Finland onderzoekt verband tussen hepatitis E en de consumptie van...

Het Finse Voedselagentschap heeft hepatitis E-virus aangetroffen in metworst afkomstig van een Finse vleeswarenfabrikant. De betreffende producten...