nieuws

Food Law Event: nieuw allergenenbeleid Jumbo

Wetgeving & Toezicht

Jumbo komt binnenkort met een nieuw allergenenbeleid. Hoe dat eruit ziet, vertelt Johan Hulleman, manager kwaliteit op 20 juni op het Food Law Event.

Food Law Event: nieuw allergenenbeleid Jumbo

Het onderwerp ‘allergenen’ staat bij veel foodbedrijven nog altijd hoog op de agenda. Daarom wordt dit onderwerp ook uitgebreid behandeld op het Food Law Event op 20 juni. Wat zijn de laatste ontwikkelingen voor de levensmiddelenindustrie? Marjan van Ravenhorst van Allergenen Consultancy licht de laatste ontwikkelingen toe. Met als topics

  • Standpunten Belgische overheid met betrekking tot kruisbesmetting, drempelwaarden en lactosevrij
  • VITAL 3.0
  • Ontwikkeling en aanpassing normen voor allergenenmanagement en allergenenetikettering binnen Codex Alimentarius

Jumbo

Binnenkort introduceert Jumbo Supermarkten haar nieuwe allergenenbeleid. Johan Hulleman, manager kwaliteit bij Jumbo Supermarkten zal haar beleid uitleggen. Wat zijn de nieuwe eisen en wat verwacht ze van haar toeleveranciers. Waarom hebben ze voor deze nieuwe aanpak gekozen?

Voor de industrie is dit het moment om vragen te stellen. Heeft u vooraf vragen dan kunt u deze inleveren via dit mailadres voor 14 juni. Afhankelijk van de vraag worden deze meegenomen in de presentaties.

Bekijk hieronder het gehele programma van het Food Law Event en meld u snel aan.

Reageer op dit artikel