1. NAPV-afspraken over zoutreductie in vleesvervangers
  2. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  3. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  4. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  5. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  6. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  7. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  8. De smaak van vleesvervangers verbeteren? AI-tool biedt hulp
  9. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  10. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  11. Nieuwe speler vleesvervangersmarkt: Planted introduceert vervangers van erwteneiwit
  12. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  13. Vegetarische saucijzenbroodjes aan de kant gezet door vliegmaatschappij
  14. Niet alle flexitariërs lopen warm voor vleesvervangers
  15. Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder verfijnde grondstoffen
  1. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  2. Plantaardige wolkenkrabber van GoodMills Innovation opgestart in Hamburg
  3. Beyond Meat over herstructurering en schulden: verkoop vegetarisch valt tegen
  4. Onderzoek: Lidl slijt meer vleesvervangers vanuit het vleesschap zonder kannibaliseren
  5. Plus Retail over plantaardig: 'We moeten versnellen, maar hoe nemen we de klant maximaal mee?'
  6. 'Groei in plantaardig zit in wraps of pokebowls, niet in nuggets of hamburgers' (podcast)
  7. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  8. Voedselveiligheid van vega en vlees in de spotlight (podcast)
  9. Koolzaad, kikkererwt of soja: pilotplant NIZO niet alleen voor zuivel
  10. Van Gelder introduceert plantaardig assortiment: 'Een laag zoutgehalte is belangrijk' (+ fotoreportage)
  11. Verstegen over Kneed & Klaar: 'We proberen geen vlees na te maken, maar denken vanuit kruiden en specerijen'
  12. Vivera switcht van plastic bakje naar zakje voor plantaardig gehakt
  13. Lekker smakende vleesvervangers ontwikkelen? Consortium zoekt uit hoe fermentatie en AI dit proces kunnen versnellen
  14. Maaltijd met vleesvervanger even verzadigend als vergelijkbaar maal met vlees
  15. Plantaardige alternatieven goedkoper dan vlees