1. ProVeg: 'Vleesvervangers zijn minder vaak te zout'
  2. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  3. 'Vleesvervanger houdt fixatie op dierlijk in stand': andere routes naar plantaardiger voedselsysteem nodig
  4. Zo puzzelde Nestlé aan de recepturen van vleesvervangers
  5. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig
  6. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  7. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  8. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding terugkijken: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  9. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  10. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  11. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  12. NAPV-afspraken over zoutreductie in vleesvervangers
  13. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  14. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  15. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  1. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  2. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  3. Ceo Unilever tegen FD: Voedingsmerken te koop die onvoldoende bij portfolio passen
  4. De smaak van vleesvervangers verbeteren? AI-tool biedt hulp
  5. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  6. Komst 'bloedende' plantaardige burger stap dichterbij na goedkeuring EFSA: Nederlandse producenten zijn nog voorzichtig
  7. Nieuwe speler vleesvervangersmarkt: Planted introduceert vervangers van erwteneiwit
  8. Communiceren over vleesvervangers? Dit zijn 6 inzichten van experts
  9. Vegetarische saucijzenbroodjes aan de kant gezet door vliegmaatschappij
  10. Niet alle flexitariërs lopen warm voor vleesvervangers
  11. Extrusie in ontwikkeling: betere plantaardige producten met minder verfijnde grondstoffen
  12. Vleesvervangers vervangen vooral vlees in catering en horeca
  13. Plantaardige wolkenkrabber van GoodMills Innovation opgestart in Hamburg
  14. Beyond Meat over herstructurering en schulden: verkoop vegetarisch valt tegen
  15. Onderzoek: Lidl slijt meer vleesvervangers vanuit het vleesschap zonder kannibaliseren