
Redefine Meat serveerde in de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een 5-gangen diner bij Bistrobar Berlin met Michelin sterrenchef Peter Gast als...
Redefine Meat serveerde in de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een 5-gangen diner bij Bistrobar Berlin met Michelin sterrenchef Peter Gast als...
Marel en ADM bouwen samen met Wageningen Campus een nieuw innovatiecentrum. Het centrum wordt een plek waar producten op basis van plantaardige...
De vraag naar plantaardige vleesalternatieven van Ojah blijft groeien. Om deze toename bij te houden, schaalt het bedrijf de productiefaciliteiten...
Bijna twee derde van de vegaburgers bevat meer zout dan het Voedingscentrum aanraadt. Ook de hoeveelheid eiwit en ijzer is bij het grootste deel van...
The Protein Community (TPC) heeft tijdens een versnellingssessies verschillende vleesvervangers gemaakt. TPC demonstreerde hoe texturizatietechnieken...
Plantaardig is geen trend meer. In elke categorie van vlees en vis tot roomkaas en emulgatoren. Elk bedrijf van zuivelgiganten tot startups, iedereen...
De verschuiving van de consumptie van dierlijke naar plantaardige eiwitten gaat niet snel genoeg om de Nederlandse klimaatdoelen te bereiken. Het...
Quorn opent in Wageningen een Food Application Centre. Dit nieuwe innovatiecentrum moet de verdere groei van Quorn-vleesvervangers over de hele...
De Belgische tegenhanger van de Nederlandse Consumentenbond testte een aantal vegetarische hamburgers. De consumentenorganisatie baalt van haar eigen...
De markt voor zuivelvervangers kan richting 2030 nog sterker toenemen dan die voor vleesvervangers. Plantaardige vervangers voor kaas en yoghurt...