
Voedselverspilling tegengaan is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven proberen de verspilling in de eigen keten...
Voedselverspilling tegengaan is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven proberen de verspilling in de eigen keten...
Bakkersdochter Marijntje van Benthum hield zelf meer van koekjes bakken. Met haar koekjesbedrijf Van Eigen Deeg ontwikkelde ze een koekje met...
Cosun en Oost NL investeren samen €8 miljoen in foodtech scale-up Revyve. Deze Wageningse scale-up gebruikt een gepatenteerde technologie om eiwit-...
Waarom wil je circulair gaan ondernemen? Omdat je inziet dat de huidige manier van zo veel mogelijk produceren en verkopen behoorlijk verspillend is?...
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
Klimaatverandering en productiegedreven landbouw leiden tot een verschraling in de land- en tuinbouwsector. De oplossing kan liggen bij de...
Voedselverspilling tegengaan of reststromen hergebruiken - upcycling - is een onderwerp dat de foodindustrie en consument bezighoudt. Hoe spelen...
Veolia heeft Recyfood, verwerker van organisch afval- en restproducten, overgenomen. Met de overname brengt Veolia de reststroom van...
Wanneer lopen consumenten warm voor het eten van producten met ge-upcyclede ingrediënten? Dat was de vraag tijdens het webinar van Foodvalley NL...
Sunt is startupfase ontgroeid. Met een nieuwe fabriek heeft Sunt de start gemaakt om Europa van duurzame bananenpuree te voorzien. Oprichter Laura...