1. Zo verspillen supermarkten steeds minder brood
  2. Mycelium: een eiwitrijk en duurzaam alternatief voor vlees?
  3. Trend megagezond is over: SUNT wil met andere merknaam 'bewuste massa' bereiken voor bananenbrood
  4. Voor abonneesVMT 6 (2024): Wetgeving duurzaamheid
  5. Food Future Event 2024 voor de productontwikkelaar: hoor insights van Albert Heijn, Peel Pioneers, Lowlander en Riedel (update)
  6. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  7. Revyve speelt in op vraag naar glutenvrije eivervanger
  8. Fruitleverancier levert exclusief fruit voor nieuwe fabriek food scale-up Yespers
  9. Zo bouwt PeelPioneers een nóg grotere schillenfabriek: 'Uiteindelijk mag niks meer in de verbrandingsoven verdwijnen'
  10. Ingrediënten uit reststromen: wat kan de productontwikkelaar ermee?
  11. Vriesdrogen minder energieslurpend: interessanter voor meer ingrediënten?
  12. Bakker ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled brouwgraan
  13. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  14. Wijn van tafeldruiven? Rotterdam Urban Winery lanceert circulaire wijn
  15. Handig overzicht: productontwikkeling met reststromen
  1. Ingrediënten uit upcycling het nieuwe normaal? Alleen bij betere afzetmogelijkheden
  2. In beeld: dit was het Food Law Event 2024
  3. Werken met reststromen: zo zit het met de wetgeving
  4. Reststroom uit bier vormt basis eiwitshake Upfront
  5. Te rijpe banaan belandt in koekje bij Albert Heijn
  6. Voor abonneesMozzarellaproducent Milcobel wint hoogwaardig eiwit uit reststroom
  7. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  8. Burg Group breidt uit naar de Verenigde Staten: 'Meer mensen weten wat natuurazijn is'
  9. MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel rond'
  10. Voedsel van de toekomst in ogen van studenten: van kalmerende chocola tot smaakcapsules
  11. Zuivelproducent Arla voert lactose-reststroom aan insecten
  12. Gesponsord(Wikkel)folie als afval is niet ingewikkeld
  13. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  14. Groente- en fruithandelaar wil grootschalig reststromen kasgroente verwerken
  15. Functionaliteit aspergevezels verbeteren? Nat malen helpt, zeggen onderzoekers